Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Playmobil - Adventný kalendár 70777 morské panny

31,99 €

Kúzlo vo vani! Zaplávajte si s morskými pannami a objavte fascinujúci podmorský svet! S perličkovým kúpeľom od Tinti sa voda z vášho kúpeľa sfarbí do ružova a praskajúce kúzlo poskytuje špeciálny zvukový zážitok.

Množstvo
skladom

Adventný kalendár Zábavné plávanie morských panien vás zavedie do fantastickej ríše morských panien. Morská panna a jej syn hľadajú vzácne perly.

Kráľovná mora prichádza na svojom konskom kočiari a ponúka im pomoc. Kto by mohol povedať nie tejto kráľovskej ponuke? Spoločne nájdu nádhernú, modrú trblietavú perlu, ktorú uložia do svojej siete. Tento výlet skutočne stál za to.

Herná sada obsahuje adventný kalendár s 24 prekvapeniami, dve morské panny a malú morskú pannu, kočiar s morskými koíkmi, delfína, morskú korytnačku, raju, chobotnicu, hviezdicu, siete, pokladnicu, koraly a mnoho ďalších magických doplnkov pre skvelú morskú zábavu. Skvelé kúpeľové výrobky: Tinti praskajúce kúzlo a zábava pri kúpaní zaisťujú bublinkové potešenie z kúpania.

Kúzlo vo vani! Zaplávajte si s morskými pannami a objavte fascinujúci podmorský svet! S perličkovým kúpeľom od Tinti sa voda z vášho kúpeľa sfarbí do ružova a praskajúce kúzlo poskytuje špeciálny zvukový zážitok. Objavte mnoho špeciálnych prekvapení, napríklad zmeny farby morských panien v teplej vode. So skvelými kúpeľovými prípravkami od Tinti: 2 x Tinti perličkový kúpeľ ružový a 2 x Tinti praskajúca mágia.

24 dní čakať na darčeky? To môže trvať pomerne dlho – ale nie s farebnými adventnými kalendármi PLAYMOBIL. Adventný kalendár "morské panny pri kúpaní" vás zavedie do fantastickej ríše morských panien. Morská panna a jej syn hľadajú cenné perly. Potom morská kráľovná prichádza na svojom koči s morským koníkom a ponúka im pomoc. Kto by mohol povedať nie tejto kráľovskej ponuke? Spoločne nájdu krásnu, trblietavú modrú perlu, ktorú si uložia do siete. Tento výlet naozaj stál za to. Súprava obsahuje adventný kalendár s 24 prekvapeniami, 2 morské panny a morskú pannu, kočiar s morským koníkom, 2 veľké morské koníky, mláďa delfína, morskú korytnačku, rejnoka, mláďa chobotnice, hviezdice, Rybárske siete, truhlica s pokladom, koraly a mnoho ďalších magických doplnkov pre skvelú zábavu pri hraní na mori. Skvelé produkty do kúpeľa: Tinti praskajúca mágia a kúpacia zábava zaisťujú bublajúcu zábavu.

Vhodné pre deti od 4 - 10 rokov

22220 položky