Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Schleich Adventný kalendár na farme

35,99 €

Vianočný kalendár zvieratká na farme od firmy Schleich, ktorý obsahuje 24 prekvapení, ktoré skrátia deťom čakanie na Vianoce. 

Množstvo
skladom

Schleich Adventný kalendár na farme

Nový adventný kalendár FARM WORLD skrýva za 24 dverami veľké prekvapenie a skracuje čas do Vianoc! Adventný kalendár obsahuje veľa skvelých zvierat a veľa doplnkov pre zábavu. Obsah sa samozrejme dá dokonale skombinovať s pestrofarebným svetom farmy. 

Prekvapenie každý deň práve v čase Vianoc! Adventný kalendár Schleich Farm World  je plný krásnych darčekov.

Adventný kalendár obsahuje množstvo skvelých zvierat a množstvo príslušenstva pre poriadnu zábavu. Sada obsahuje: 1x chlapec, 1x shih-tzu maltézsky miešanec, 1x jahňa, 1x teľa, 1x kurča, 1x siamská mačka, 1x mačička, 1x kozľa, 1x morča, 1x ježko, 1x hojdačka, 1x psia deka , 1x jablko červené, 1x šalát, 1x zinková vaňa, 1x vedierko, 1x psí košík, 1x krabica s krmivom, 1x kŕmiaca fľaša, 1x zemiaky, 1x mrkva. Figúrky Schleich sú mimoriadne detailne prepracované, láskyplne maľované a umožňujú deťom hrať sa a zároveň sa učiť a spoznávať zvieratká žijúce na farme. Rozmer balenia: 39 x 7,5 x 28,5 cm. Odporúčaný vek: 3-8 rokov.

Vek: od 3 - 8 rokov

3 položky