Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Kidizoom Duo MX 5.0 Modrý - fotoaparát

89,99 €

Viac ako len digitálny fotoaparát: fotografie, film, spracovanie obrazu! Kidizoom VTECH je ozajstné multi-účelové zariadenie a teraz je v magickom modrom dizajne. Modrý Kidizoom DUO MX 5.0 v novom prevedení môžu chlapci využívať s väčším displejom, s viac špeciálnymi efektmi, s novou video-animácií, hlasovým nahrávaním aj meničom hlasu. Nový set efektov, trikov i hier, vrátane možnosti tvorby autoportrétov aj skupinových fotom a videí, zaiste chlapcov zaiste poteší.

Množstvo
3 - 7 dní

Kidizoom Duo MX 5.0 Modrý - fotoaparát

Kidizoom - najobľúbenejší fotoaparát pre deti. Viac ako len digitálny fotoaparát: fotografie, film, spracovanie obrazu! Kidizoom VTECH je ozajstné multi-účelové zariadenie a teraz je v magickom  dizajne.
Viac než len digitálny fotoaparát. Foto, video, spracovanie obrazu ! Kidizoom VTECH je pravda, multifunkčný talent. Robustný digitálny fotoaparát  môžete mať  dokonca i zvukové nahrávky. Obrázky je možné editovať priamo na fotoaparáte alebo na PC. 

Kidizoom DUO 5.0 je je zábavný, odolný a ľahko ovládateľný digitálny fotoaparát s dvoma objektívmi. Fotoaparát vie nielen fotiť a natáčať videá, ale obsahuje novú úplne úžasnú várku nových efektov, trikov i hier. Dokáže vytvoriť originálne a nezameniteľné autoportréty, vtipné skupinové fotografie alebo videá. Zabudované pohybové čidlo prinesie veľa neočakávané zábavy. Samozrejme nechýba zabudovaný blesk, časovač i možnosť fotenia viac fotografií jedným stlačením. Príjemnú zábavu splní aj hlasový záznamník s meničom hlasu. Rodičia najmä ocenia vysokú odolnosť výrobku aj možnosť nastavenia rodičovského zámku, ktorý dokáže obmedziť čas, ktorý deti strávia hraním hier. Hranie hier možno aj úplne zakázať.

Modrý Kidizoom DUO MX 5.0 v novom prevedení môžu chlapci využívať s väčším displejom, s viac špeciálnymi efektmi, s novou video-animácií, hlasovým nahrávaním aj meničom hlasu. Nový set efektov, trikov i hier, vrátane možnosti tvorby autoportrétov aj skupinových fotom a videí, zaiste chlapcov zaiste poteší.

Skladba a funkčnost:

fotografuje, natáča videa

inštalované pohybové čidlo,

blesk, časovač, 2 objektívy

hlasový záznamník s meničom hlasu

možnosť fotenia viac fotografií jedným stlačením

zamknutie hier je umožnené rodičovským zámkom

Obsah balenia: fotoaparát, USB kabel

Kúpte deťom najnovší model Kidizoomu!

Hmotnosť 522 g,

Rozmery výrobku 4 x 11,4 x 8,5 cm

Batérie: 4 batérie AA (súčasťou)

Odporúčaný vek: 36 mesiacov - 9 rokov

Hlavný jazyk (y): CZ SK

Mohlo by vás zaujať aj

1 ďalších produktov v rovnakej kategórii: