Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

FISHER PRICE Hovoriaci psík - slovenčina

39,99 €

S obľúbeným roztomilým hovoriacim psíkom si vaše dieťatko užije zábavu a naučia sa veľa vecí

Množstvo
Vypredané

FISHER PRICE Hovoriaci psík 

Tento psík jednou z najobľúbenejších hračiek tohto svetového výrobcu. S obľúbeným roztomilým hovoriacim psíkom si vaše dieťatko užije zábavu a naučia sa veľa vecí! Stačí šteniatko pohladiť po jeho jemnom kožúšku a začne spievať veselé pesničky. Vďaka technológii Smart Stages mení pesničky s tým, ako vaše dieťatko rastie. Nikdy sa tak nebude nudiť. Každé dieťa sa vyvíja svojím vlastným tempom, preto môžete zvoliť také, ktoré najlepšie vyhovuje vášmu dieťatku. Hračka hovorí česky. Plyšový psík reaguje na pohladenie! Keď ho pohladíte po kožúšku, zaspieva vám viac ako 50 pesničiek, melódií a fráz. Navyše naučí vaše dieťa počítať, rozpoznávať časti tela, farby a veľa ďalšieho. 

Úroveň 1 - Objavovanie - Deti môžu stlačiť psíkove labky, nohy, srdiečko alebo uško a vypočuť si prvé slovíčka, farby, písmenká, časti tela a oveľa viac!
Úroveň 2 - Povzbudenie - V tejto fáze sú deti povzbudzované k tomu, aby samy počítali, hľadali farby a poznávali časti ľudského tela, za čo sú pochválené.
Úroveň 3 - Hranie - Deti môžu s psíkom spievať zábavné pesničky a opakovať krátke vety, ktoré ich vtiahnu do sveta vzrušujúcej zábavy a fantázie a zároveň im rozšíria slovnú zásobu!

Keď sa dieťa svojho štvornohého kamaráta dotkne, zareaguje psík tak, že hneď spustí veselé pesničky a frázy, ktoré vaše maličké naučia viac ako 100 základných slov, časti tela, farby, tvary a oveľa viac!

Určené pre deti od 6 - 36 mesiacov

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: