Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Mattel Harry Potter - Hermiona

35,99 €

Mimoriadne dobre pripravená a usilovná Hermiona je študentkou Roxfortu, čarodejníckej školy, kde uzavrie celoživotné priateľstvo.

Množstvo
skladom

Mattel Harry Potter - Hermiona

Mimoriadne dobre pripravená a usilovná Hermiona je študentkou Roxfortu, čarodejníckej školy, kde uzavrie celoživotné priateľstvo s Harrym a Ronom. Spoločné dobrodružstvo spája troch dobrých priateľov, ku ktorým sa môžete pripojiť aj vy počas hry. S figúrkoz Hermiony, ktorá má veľmi živý dizajn si môžete zahrať scény z filmov vrátane vzrušujúcich dobrodružstiev Harry Pottera a tajomnej komnaty. Dajte Hermione do rúk magickú palicu alebo položte na ňu talár, figúrka s príslušenstvom bude vyzerať presne tak ako vo filme!

Zábavné detaily, ako je nebelvírsky znak na plášti, robia Hermionu, aby vyzerala rovnako ako jej postava vo slávnej filmovej sérii Harry Potter.
Hermiona má 11 kĺbov, ktoré umožňujú neobmedzené možnosti pózovania a akčné rozprávanie o jej snahe pomôcť Harrymu poraziť lorda Voldemorta.
Harry Potter a jeho priatelia sú spolu. Mladí fanúšikovia si môžu zbierať každú svoju obľúbenú postavu pre ešte väčšiu zábavu a rozšírenú hru.
Balenie obahuje bábiku Hermiona

Výška 25cm

Určené pre deti od 3 rokov

17 položky

Tabuľka dát

Téma
Harry Potter

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: