Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Fisher Price Rainforest Deluxe hrací deka s hrazdičkou

79,99 €

Fischer Price - multifunkčná naučná hracia deka z novej kolekcie RAINFOREST, bude Vaše deti dlho baviť. Magický svet daždivého pralesa je oživený hudbou, svetlami, zvukmi prírody a rôznymi aktivitami.

Množstvo
3-8 dní

Fisher Price Rainforest Deluxe hracia deka s hrazdičkou

Magický svet dažďového pralesa s 20timi minútami hudby, zvuky prírody a svetlom. Viac ako desať aktivít a hračiek pre hranie na chrbte, na brušku či mimo deku.

Nová verzia, ktorá obsahuje veľkého hrajúceho a svietiaceho tukana. Ten svetlami a zvuky reaguje na pohyb a možno ho odňať pre hranie mimo deku.

Na zvieratku sa nachádza vypínač (Off / On s nízkou hlasitosťou / Zapnuté s vyššou hlasitosťou) a volič režimu zvukov a svetiel, ktorým možno voliť prehrávanie krátkych zvukov a melódií sa svetelnými efektmi alebo prehrávanie 20 minút hudby sprevádzané svetelnými efektmi.

Na deke sa nachádza mnoho hračiek, ktoré podnecujú zvedavosť a objavovanie a rozvíja zrak, sluch, jemnú a hrubú motoriku.

Okrem tukana obsahuje deka ešte ďalšie zvieracích kamarátov - veľkú mäkkú žirafu s pútkom pre zavesenie ďalších hračiek, plyšovú cinkajúce opičku, chrastícího plyšového levíka, slimáka s hrkajúcimi otáčacím loptičkou a zebru s posuvnými krúžkami.

Deka tiež obsahuje bezpečné detské zrkadielko pre sebaobjavovania, šuštiace list pre rozvoj koordinácie sluchu a hmatu a motýliky, ktoré možno otáčať.

Deka zabaví a rozvíja bábätko mnohými spôsobmi:

1. Rozvíja senzorické schopnosti - veselé melódie, blikajúce svetlo a živé farby a rôzne povrchy stimulujú sluch, zrak i hmat dieťaťa.

2. Rozvíja hrubú motoriku - zavesené hračky na hrazdičke motivujú bábätko, aby sa k nim naťahovalo, čím rozvíja pohybové schopnosti.

3. Podnecuje zvedavosť a objavovanie - svetla a hudba sa spustí na pohyb, keď dieťa ťahá za hračky.

4. Jemná motorika - veľa rôznych aktivít podporuje jemnú motoriku a koordináciu zmyslov dieťaťa. 
 
Deka má mäkké okraje a mnoho farieb. Hračky možno na hrazdičku umiestniť variabilne. Hrazdička aj hračky sú odnímateľné. 

Deku možno prať v práčke ako jemné bielizeň na nízku teplotu. 

Rozmer deky: 80 x 80 cm. 

Tukan sa zvuky a svetlami funguje na 2 batérie typu AA (LR6) - nie sú súčasťou balenia . 

Vhodné pre deti od narodenia.

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: