Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -10,00 €

Pracovné náradie Staviteľ Bob s mechanickou vŕtačkou, pílou, mobilom a 4 náradia

29,99 € Zľava 10,00 €
39,99 €

Detské pracovné náradie Smoby s motívom rozprávky Staviteľ Bob je súprava pracovných nástrojov, v čierno-oranžovom farebnom prevedení.

Množstvo
skladom

Detské pracovné náradie Staviteľ Bob s mechanickou vŕtačkou, pílou, mobilom a 4 náradia

Detské pracovné náradie Smoby s motívom rozprávky Staviteľ Bob je súprava pracovných nástrojov, v čierno-oranžovom farebnom prevedení. Je vhodná pre chlapcov od 3 rokov. Zahŕňa v sebe najdôležitejšie nástroje pre opravy, vďaka čomu je zárukou hodín plných zábavy a majstrovania pre malých opravárov a výmyselníkov. Medzi doplnkami nájdete kladivo, kľúč, pílku, rezač, vŕtačku, skrutkovač a mobil. Je to nadčasová chlapčenská hračka s originálnym dizajnom. Prostredníctvom súpravy náradia sa chlapci spolu so Staviteľom Bobom veľa naučia o používaní pracovných nástrojov a o tom, čo všetko je potrebné na rôzne opravy.

Je veľmi dôležité viesť malé deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Hravým spôsobom sa tak približujú k svetu dospelých, skúšajú a objavujú, čo v sebe zahŕňa život takého opravára. Prostredníctvom detskej dielne sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti. Používaním nástrojov sa podporuje aj rozvoj logického myslenia a koncentrácie. Keď sa deti hrajú na opravy v dome alebo vonku, rozvíjajú tým aj svoju fantáziu a kreativitu. Objavujú, skúmajú, opravujú, rozoberajú, skladajú. Všetky tieto možnosti na hru, zábavu a hravé učenie poskytuje táto pekná opravárska súprava pre chlapcov Smoby s originálnym dizajnom inšpirovaným rozprávkou Staviteľ Bob. Náradie je vyrobené v kombinácii oranžovej, modrej a čiernej farby so sivými doplnkami.


Určené pre deti od 3 rokov

2147483646 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: