Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Ako vycvičiť draka The Hidden World 3 - Drak Bezzubka

31,99 €

Jedinečná figúrka draka z filmovej rozprávky ako vycvičiť draka.

Množstvo
Vypredané

Ako vycvičiť draka Dragons Revealed 3 - Drak Bezzubka 

Nová kolekcia 2022 Leťte do boja a vytvorte si svoje vlastné dobrodružstvá Dragons Revealed so súpravami Dragons Dragon a figúrka Viking od DreamWorks! Jedinečná akčná figúrka draka z filmovej rozprávky ako vycvičiť draka 3.

Figúrka draka Bezzbuky, ktorá máva krídlami. Má čierne šupiny, ktoré mu dávajú dobrú kamufláž v noci. Škiták s pancierom a má vymeniteľný plameňový meč. Jeho verný drak, bezzubka, je pripravená bojovať a útočiť s úžasným spúšťacím prvkom. Vložte projektil do úst draka a vytiahnite zadnú ľavú nohu z ohniska!

Ponorte svoj rozpustný dračí znak do vody a odhaľte jedinečnú krištáľovú špongiu! Naneste mokrú krištáľovú špongiu na svojho draka a odhaľte skryté vzory vášho draka!  Aplikujte ho na svojho draka a sledujte, ako váš drak mení farbu a odhaľuje svoje skryté vzory! Každá plne polohovateľná figúrka má detailné spracovanie a vyzerá ako vaša obľúbená postava. 

POSTAVA DRAKA A VIKINGA, KTORÁ MENÍ FARBU: Každý Viking má realistické brnenie s drakmi a polohovateľnú hlavu, ruky a nohy. Drak meniaci farby má pohyblivé krídla a nohy – vytvorte si pózy pripravené na boj!

PREMENA ODHAĽOVANIA FARBY: Ponorte svoj rozpustný dračí znak do vody a odhaľte jedinečnú krištáľovú špongiu! Naneste mokrú krištáľovú špongiu na svojho draka a odhaľte skryté vzory svojho draka!

Dĺžka draka: 22 cm 

V ponuke aj iné figúrky z novej kolekcie Hidden World.

Určené pre deti od 4 rokov

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: