Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

MATTEL Barbie Karavan snov 2v1

119,99 €

Vydaj sa na cesty s Barbie a jej parádnym karavanom a zažite spolu úžasné dobrodružstvo! Keď sú deti vonku a so „super karavanom Barbie “ od spoločnosti Mattel, fantázii sa medze nekladú! 

Množstvo
skladom

Mattel Barbie dream camper karavan snov

Vydaj sa na cesty s Barbie a jej kamarátkami úžasnými karavanom a zažite spolu úžasná dobrodružstvo. Tento luxusný obytný voz v sebe ukrýva viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Niekoľko možností konverzie a skrytých prekvapení zaisťuje vzrušujúcu zábavu - stačí zatlačiť ružový obytný automobil a môžete vyraziť!

Vydaj sa v ústrety novým zážitkom v tomto luxusnom Barbie® karavane, ktorý v sebe ukrýva viac, než by sa mohol na prvý pohľad zdať! Odklop prednú časť karavanu a odhaľ sedačky pre 4 bábiky. Mrkni pod zadnú sedačku a objavíš loď na rybárčenie. Keď je čas sa utáboriť, odklop boky karavanu a premeň ho na kempovací herný set. Uži si veľa zábavy pri bazéne, uvar niečo dobré v kuchynke alebo si oddýchni v útulnej obývačke. Nechýba samozrejme ani vybavená kúpeľňou. V každej časti karavanu sa ukrýva toľko príbehov! Po dlhom dni plnom hrania priprav pre svoje bábiky spanie na streche karavanu, kde môžu sledovať hviezdy. Keď je čas vyraziť za ďalšími dobrodružstvami, jednoducho všetko zloží späť do karavanu a nová vzrušujúca cesta môže začať.

Vek: 3+ 

Bábiky nie sú súčasťou balenia.

Rozmery otvoreného karavanu: 88,5 × 68 × 51,5 cm (D x Š x V).

Rozmery zatvoreného karavanu: 56 × 21 × 29 cm (D x Š x V).

0887w9617968a65
1 ks

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: