Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Barbie - česacia hlava deluxe

59,99 €

Farebné vlasy Barbie s úžasnou hlavou! Rozčesajte Barbie vlasy pomocou roztomilej ružovej kefy alebo štýlu a zapletťe jej báječný cop! 20-dielna súprava  na farbenie Barbie.

Množstvo
Vypredané

Barbie - česacia hlava 

Barbie bude najtrendovejšie dievča zo všetkých! Nechajte vaše dievčatko pomôcť Barbie pomocou kefy na vlasy a príslušenstvu, vytvoriť skvelý vzhľad a účes.   Vložte scrunchie alebo stuhu spolu s farbami do odstredivky a odstreďte; guľa sa otáča na základni pomáha rozptýliť farbivo na kúsky. Zabávajte sa pri zdobení prispôsobiteľných baretiek zásuvnými drahokamami a nechtov Barbie pomocou nálepiek na nechty. Deti sa dokonca zabavia, keď ukážu svoj štýlový štýl svojim priateľom, keď si dajú scrunchie a stuhy do vlastných vlasov.

Celá sada obsahuje jednu stylingovú hlavu Barbie Deluxe, jeden manuálny odstreďovač na farbenie, jednu ružovú farbu, jednu modrú farbu, dve scrunchies, jedna stuha, jeden viacfarebný štetec, dve prispôsobiteľné tyčinky, osem zásuvných drahokamov, jedno koliesko na nechty a nálepky na nechty.

Jej husté, splývavé blond vlasy sú dokonale zvýraznené, vďaka čomu sú ideálne na kefovanie a zapletanie do trendy a kreatívnych vzorov! 

Malí kaderníci sa môžu posunúť na vyššiu úroveň vďaka priloženým vlasovým sponkám a stuhe a pomocou točidla vytvárať vlastné batikované účesy!

Umiestnite vlasovú stuhu do odstredivky spolu s farbami a roztočte ju; gulička sa roztočí na základni a pomôže rozdeliť farbu na jednotlivé kúsky!

Bavte sa zdobením sponiek do vlasov, ktoré si môžete prispôsobiť, drahokamy a Barbie nechtov pomocou samolepiek na nechty vo farbe kravaty.

Deti sa budú baviť aj tým, že kamarátom predvedú, ako sú cool Style, keď budú mať vo vlasoch gumičky a stužky.

Barbie bude najmódnejšie dievča zo všetkých!

Vďaka svojej výške by malo byť česanie a úprava bábiky naozajstným potešením.

S Vašou pomocou, Barbie bude najobľúbenejšie dievča v meste!

Vek od 3 rokov


9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: