Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Schleich 42407 veľký gazdovský dom so stodolou

86,99 €

Tento dom je centrom celej farmy. Poľnohospodári Paul a Laura, ktorí sa obaja starajú o zvieratá na farme, tu žijú. Sada obsahuje 2 ľudské figúrky, 7 zvierat a skvelé doplnky. 

Množstvo
skladom

Schleich 42407 veľký gazdovský dom so stodolou

Novinka 2018

Farmári Paul a Laura milujú starostlivosť o zvieratá na farme, a preto žijú vo veľkom domčeku na farme. Dvojdielna budova sa skladá zo stodoly a farmárskeho rodinného domu s kuchyňou a spálňou. Súprava obsahuje celý rad doplnkov a funkcií. K obývaciemu priestoru s kuchynským kútom, jedálenským kútom a spálňou je pripojená stajňa, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre zvieratá.

Figuríny Schleich® sú výnimočne detailné, láskyplne maľované a umožňujú deťom hrať sa a zároveň sa učiť. Vedľa obývacieho priestoru s kuchyňou, jedálenským kútom a spálňou je stajňa, ktorá poskytuje zvieratám dostatok priestoru. Seno môže byť ľahko prepravené na podkrovie pomocou navijaku. Sada je kompatibilná s traktorom Schleich 42377 a traktorom Schleich 42379,ktoré sú k dispozícii samostatne. Dvojdielna budova pozostáva zo stodoly a farmárskeho rodinného domu s kuchyňou a spálňou. Odnímateľná strechy a otváracie a zatváracie strešné okná ! Tajná klapka na streche ! Plotové diely je možné pripojiť akýmkoľvek spôsobom. Figúrky s pohyblivými rukami a nohami.

Určené pre deti od 5 - 12 rokov


2147483647 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: