Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Balančné odrážadlo Paw Patrol Sky & Everest

55,99 €

Tento balančný bicykel osloví každé malé dievčatko a motivuje ho k pohybu!

Množstvo
3 - 7 dní

Balančné odrážadlo Paw Patrol

Detské odrážadlo  Learning Bike je ideálny dopravný prostriedok pre deti od 2 rokov. Vďaka cvičnému bicyklu bez pedálov si deti môžu užívať radosť z pohybu a spoznávať okolitý svet na dvoch kolesách. Balančné odrážadlo učí deti udržiavať rovnováhu a je jedinečným medzistupňom, ktorý uahčuje deťom učenie bicyklovania. Ak máte doma neposedné striebro, zakúpte mu tento kvalitný dopravný prostriedok.

S malou pomocou od našich priateľov Sky & Everest bude nasadnutie na bicykel jednoduché! 10-palcový dievčenský bicykel váži 3,5 kg a je vyhotovený v bielej farbe s ružovými detailmi. 

Dobrá štartovacia pozícia

Balančný bicykel je ideálny, pokiaľ ide o prvé kroky alebo získavanie prvých skúseností na bicykli. Stabilný oceľový rám podporuje nezávislé pohyby chôdze. Hviezdicové kolesá s celogumovými pneumatikami sú odolné proti prepichnutiu, takže zábavu nemôže pokaziť žiadny hrbolček ani podivná zákruta. A s dobrým držaním rukovätí je to dobrý začiatok pre prvé aktivity na bicykli.

Na dobrodružnom výlete

so Sky & Everestom Najväčšie dobrodružstvá môžete zažiť spolu so Sky & Everestom. Balančný bicykel  Paw Patrol v bielo-ružovej farbe je ako stvorený pre najmenších! (Vek 2 až 3 roky). Tento balančný bicykel s veselou potlačou má ladiacu dosku riadidiel, všetko v téme Paw Patrol. Takto to bude určite vzdelávací zážitok.

Všeobecné špecifikácie:

Farba: biela, ružová, modrá

Pohlavie: dievča

Materiál rámu: oceľ

Materiál ráfikov: plast

Rozmery: 78 x 40 x 54 cm (D x Š x V)

Hmotnosť bicykla: približne 3,5 kg

Veľkosť kolies: 10 palcov

Vhodné pre dĺžku tela: 85-100 cm

Vek: od 2 rokov

Tabuľka dát

Téma
Paw Patrol

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: