Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -8,01 €

Odrážadlo Kettler SPEEDY 12.5 pablo

49,99 € Zľava 8,01 €
58,00 €

Kvalitné odrážadlo je skvelou hračkou, ktoré spojuje zábavné hranie s učením.

Množstvo
skladom

Odrážadlo Kettler SPEEDY 12.5


Kúpte svojmu dieťaťu odrážadlo Speedy 12,5"
Kvalitné odrážadlo je skvelou hračkou, ktoré spojuje zábavné hranie s učením. Pri jazde na odrážadle Speedy sa Vaše dieťa bezpečne naučí udržať rovnováhu a zoznámi sa s jazdou na bicykli - po získaní rovnováhy sa bude ľahko pohybovať s nohami nad zemou. Keď potom Vaša ratolesť prvý raz nasadne na skutočný bicykel, nebude mu jazda na ňom robiť žiadne problémy.
Kettler Speedy 12,5" pre bezpečnú jazdu
Odrážadlo Speedy bolo testovane nemeckou TÜV, obdržalo označenie CE a nemeckým spotrebiteľským časopisom TEST bolo vyhodnotené  ako najlepšie odrážadlo na trhu. Pokiaľ sa rozhodnete zaobstarať svojmu dieťaťu odrážadlo Speedy, môžete si byť isti, že ste zvolili skutočnú kvalitu. Doporučujeme Vám kúpiť svojmu dieťaťu tiež helmu a cyklistické rukavice, aby sa pri páde zbytočne nezranilo.
Bezpečnosť na prvom mieste bezúdržbové umelohmotné kolesá s rozmerom 12,5 ", s guličkovými ložiskami ručna brzda zadných kolies (výhoda v porovnaní s modelom Speedy 10") extra bezpečnostné držadlá riadidiel s ručnou brzdou a chrániče riaditok proti nárazu odporučené pre deti od 2 rokov
Kvalitná konštrukcia, mäkké sedadlo

Rám odrážadla Speedy je pevný a odolný, na viac je potiahnutý polyesterovou vrstvouzabraňujúci proti poškrabanieSedlo odrážadla Speedy je mäkké, polstrované aergonomicky tvarované, aby sa dieťaťu na odrážadle čo najpohodlnejšie sedelo. Sedadlo je výškovo nastaviteľné, môžete ho prispôsobiť výške malého cyklistu. Riadítka su na koncoch gumové, vďaka prídavnému chraniču uprostred je znížene riziko zranenia dieťaťa.
Ručná brzda odrážadla sa ľahko ovláda
Brzda odrážadla Speedy 12,5" je vyrobená s ohľadom na možnosti dvojročných deti. K stisknutiu brzdy nie je potrebne príliš mnoho sily, preto nehrozí, že by dieťa nedokázalo zabrzdiť. Odrážadlo sa naopak zastaví i po ľahkom stisnutí brzdy.
Technické údaje:
    • rozmery odrážadla: 93 x 42 x 58 cm
    • priemer kolies:  31,75 cm (12,5 palce)
    • výška sedadla: 35-43 cm
    • hmostnosť odrážadla: 4,75 kg
23 položky