Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -4,00 €

Tiny Love kolotoč - Hudobný svet

65,99 € Zľava 4,00 €
69,99 €

Pestrofarebný hudobný kolotoč ponúka svet plný melódií. Tento jedinečný hudobný kolotoč ponúka dieťatku na výber až 18 rôznorodých melódií v 6 rozličných kategóriách. 

Množstvo
skladom

Tiny Love kolotoč - Hudobný svet

Hudobné kategórie hracej skrinky boli starostlivo vyberané: najskôr prichádzajú veselé melódie, ktoré stimulujú dieťatko, potom nasledujú relaxačné melódie, ktoré pomáhajú dieťatko upokojiť a uspať. Zoznámte svoje dieťatko so svetom melódií tak skoro, ako je to len možné. Nie je to len kopec zábavy, ale tiež skvelá pomôcka, napomáhajúca stimulovať a rozvíjať zmysly dieťatka.

Tento jedinečný hudobný kolotoč ponúka dieťatku na výber až 18 rôznorodých melódií v 6 rozličných kategóriách. Deti, rovnako ako ich rodičov, určite poteší široká paleta hudobných kombinácií, ktorú hračka ponúka na výber. A keď dieťatko povyrastie, odnímateľná mobilná hracia skrinka sa stane jeho veselým hudobným spoločníkom, kamkoľvek sa pohne.

Prvá detská hudobná skrinka s neuveriteľným množstvom melódií ponúka 6 rôznych hudobných kategórií s až 18 rozličnými melodickými motívmi.

Rastie s dieťatkom – od kolotoča nad postieľkou až po prvý samostatný pohyb dieťatka a jeho hru s prenosnou hracou skrinkou

Jedinečný dizajn s dvomi vysokokvalitnými reproduktormi zvuku.

Upokojujúce nočné svetielko na skrinke

Až 40 minút nepretržitej rôznorodej hudby

6 rôznych hudobných kategórií s 18 rozmanitými melódiami

Určené pre deti od narodenia

 

 

2 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: