Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Stavebnica Peppa Pig - vlaková stanica

54,99 €

Stavebnica Peppa Pig  je zábavná hra, ktorá je špeciálne prispôsobená potrebám malých detí. Kocky su kompaktne s lego Duplo.

Množstvo
Vypredané

Stavebnica Peppa Pig - vlaková stanica

Stavebnica Peppa Pig  je zábavná hra, ktorá je špeciálne prispôsobená potrebám malých detí. Kocky su kompaktne s lego Duplo. Z kúskov skladačky sa dá postaviť železničná stanica spolu s vláčikom a železničnou traťou, z ktorej sa Peppova rodina môže vydať na vzrušujúce cesty, deti si môžu vymyslieť vlastné originálne príbehy s prasiatkom.

Stavebnicové prvky sú vyvinuté a vyrobené pre malé detské ručičky. Dokonalá hračka, ktorá vyvíja detské zručnosti.

Kocky su kompaktne s lego Duplo kockami, BIG, Androni.  Zahrajte  sa a podporte motorické schopnosti, zručnosť a tvorivosť u detí. V PlayBIG sa stretne Peppa Pig so svojimi kamarátmi.

Perfektná hračka pre malích staviteľov!

Najlepšie na detskej stavebnici BIG je to, že jekompatibilná s kockami Lego, teda vaše deti si ich môžu skombinovať a postaviť ešte väčšie, ešte lepšie domčeky, ešte krajšie a zaujímavejšie hrady, zámky alebo čokoľvek, čo ich napadne.

Vláčkodráha z radu PlayBig Bloxx v licenciu Peppa Pig obsahuje koľaje, stanice, železničné priecestie, vláčik s 2 vagóniky.
Súčasťou aj 4 figúrky.
Rozmery: 70 x 21 x 58 cm.

Určené pre deti od 1,5 r.

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: