Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Lego 41706 Friends Adventný kalendár 2022

29,99 €

Otvor každý deň Adventný kalendár LEGO Friends a postáv si novú ozdobu, ktorá sa skvele hodí k tebe domov alebo na vianočný stromček.

Množstvo
skladom

Lego 41706 Friends Adventný kalendár 

S týmto adventným kalendárom LEGO ťa čaká každý deň zostávajúci do Vianoc dobrodružné tvorenia vianočného príbehu. 

Otvor každý deň Adventný kalendár LEGO Friends a postáv si novú ozdobu.

Za 24 dvierkami sú štýlové zostaviteľné darčeky c

Odpočítavajte dni do darčekov s týmto špeciálnym darčekom a urobte svojmu dieťaťu veľkú radosť. Za každým dverami adventného kalendára LEGO Friends je minifigúrka bábiky alebo minimodel, ktorý každý deň ponúkne trochu vianočného kúzla. Vďaka tomu je čakanie do Vianoc oveľa krajšie!

S týmto vianočným kalendárom môžu deti každý deň objaviť nový darček. Všetky figúrky a modely v adventnom kalendári na rok 2022 je možné skombinovať a vytvoriť tak slávnostnú vianočnú scénu, v ktorej Olivia ide so svojou rodinou na vianočný trh. Vaše dieťa môže napríklad postaviť snehuliaka, ísť sa korčuľovať alebo spievať karaoke. V stánkoch sú ponúkané vianočné dobroty.

Hračka adventného kalendára má dokonca stojan, kde si Olivia môže postaviť darčekovú raketu. A kým sa postavičky dajú odfotiť so Santa Clausom, môžu nakŕmiť jeho soba senom. Táto vianočná hračka nielen zvyšuje očakávanie Vianoc, ale ponúka skutočný zážitok zo stavania a hrania, ktorý si môžete užiť po celý rok. Môžete roztočiť koleso šťastia, nechať postavy strieľať z plechoviek so strelcom a zapriahnuť soba do Santových saní.

Je to skvelý predčasný vianočný darček pre deti vo veku 6+. nechaj figúrky strieľať plechovky so strelcom a zapriahni soba do Santových saní. Je to skvelý predčasný vianočný darček pre deti vo veku 6+. nechaj figúrky strieľať plechovky so strelcom a zapriahni soba do Santových saní.

Séria:

LEGO Friends

Odporúčaný vek: vhodné pre všetky dievčatá od 6 do 12 rokov

44444 položky

Tabuľka dát

Téma
Lego postavičky