Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

BATMAN Batmobil R/C vozidlo s figúrkou

49,99 €

S Batman sadou, sa môže najväčšia bitka superhrdinov všetkých čias z nového filmu

Množstvo
skladom

Verný Batmobil s  akčnou figúrkou Batmana: otvor strechu Batmobilu, posaďte Batmana za volant a vydajte sa na lov zločincov.

Autentický vzhľad filmu „The Batman“: proporcie a tvary Batmobilu presne zodpovedajú proporciám a tvarom filmu.

Ikonický automobil RC Batmobile (1:20) s figúrkou je na diaľkové ovládanie a obsahuje 10 cm Batman figúrku, ktorú je možné usadiť do Batmobilu a vyraziť priamo do akcie.

Vydajte sa na dobrodružstvo s Batmanom a jeho Batmobilom: S diaľkovo ovládaným Batmobilom v mierke 1:20 môže akcia začať okamžite. Batmobil obsahuje ľahko použiteľné diaľkové ovládanie, autentický dizajn komiksu Batman a neuveriteľné detaily brnenia, ktoré privádzajú Batmobil k životu.

Obsahuje 10 cm akčnú figúrku Batmana, ktorá je pripravená začať akciu v Gotham City. Vozidlo je dobíjateľné cez USB a je vybavené senzormi dojazdu, takže je jasné, kedy Batmobil musí zostať v dosahu, kedy ho treba dobiť a kedy je pripravený znova ísť. Batmobil je kompatibilný s akoukoľvek figúrkou DC s výškou 10 cm. Môžu v ňom jazdiť Batman, Batwoman, Robin a Joker. Batmobil je ideálnym darčekom pre fanúšikov Batmana.

Fanúšikovia DC všetkých vekových kategórií si zamilujú tento zberateľský Batmobil, minifigúrky-bábiky a herné súpravy a použijú svoju fantáziu na vytvorenie vlastných epických dobrodružstiev Batmana. Gotham City je opäť v bezpečí s diaľkovo ovládaným Batmobilom. - RC Batmobil: Urobte Gotham City opäť bezpečným s RC Batmobilom v mierke 1:20. Toto vylepšené RC vozidlo sa vyznačuje ľahko použiteľným diaľkovým ovládačom, autentickým kresleným dizajnom a skvelými detailmi - Jednoduché ovládanie: Diaľkovo ovládaný, výkonný Batmobile možno manévrovať v akomkoľvek smere a až do 30,4 m pomocou duálneho 2,4 GHz joysticku.

Batmobil je kompatibilný s akoukoľvek 10 cm vysokou figúrkou DC, ako sú Batman, Batwoman, Robin a Joker – autentický dizajn komiksu: detaily brnenia a dizajn komiksu oživujú Batmobil. Ideálne pre fanúšikov Batmana a DC.

Vek 4+

Obsah: 1 diaľkovo ovládaný Batmobil, 1 figúrka Batmana (10 cm), 1 diaľkové ovládanie

Vyžaduje 6x AAA batérie (nie sú v balení).

778988ID347324
5 položky

Tabuľka dát

Téma
Batman

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: