Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Ako vycvičiť draka 3 - Drak a Viking Snotlout a Hookfang

31,99 €

Jedinečná figúrka draka meniaca farbu z filmovej rozprávky ako vycvičiť draka 3.

Množstvo
skladom

Ako vycvičiť draka 3 - Drak a Viking Snotlout a Hookfang

Nová kolekcia 2022 Leťte do boja a vytvorte si svoje vlastné dobrodružstvá Dragons Revealed so súpravami Dragons Dragon a figúrka Viking od DreamWorks! Ponorte svoj rozpustný dračí znak do vody a odhaľte jedinečnú krištáľovú špongiu! Naneste mokrú krištáľovú špongiu na svojho draka a odhaľte skryté vzory vášho draka!  Aplikujte ho na svojho draka a sledujte, ako váš drak mení farbu a odhaľuje svoje skryté vzory! Každá plne polohovateľná figúrka má detailné spracovanie a vyzerá ako vaša obľúbená postava. 

POSTAVA DRAKA A VIKINGA, KTORÁ MENÍ FARBU: Každý Viking má realistické brnenie s drakmi a polohovateľnú hlavu, ruky a nohy. Drak meniaci farby má pohyblivé krídla a nohy – vytvorte si pózy pripravené na boj!

PREMENA ODHAĽOVANIA FARBY: Ponorte svoj rozpustný dračí znak do vody a odhaľte jedinečnú krištáľovú špongiu! Naneste mokrú krištáľovú špongiu na svojho draka a odhaľte skryté vzory svojho draka!

ZBIERAJTE A HRAJTE: Pridajte do svojej zbierky všetky súpravy Dragons Revealed Dragon & Viking figúrok (každá sa predáva samostatne) a vytvorte si vlastné vzrušujúce dobrodružstvá s drakmi!

  • Chodťe do boja s Hookfangom a Snotloutom! Každá postava Vikingov má autentické brnenie, ako je to vidieť vo filme, odnímateľná zbraň a pozitívna hlava, paže a nohy. Každá postava draka má pohyblivé krídla a nohy, takže môžete vytvárať pózy pripravené na boj.
  • Pripravte sa na odstreľovanie! Vložte projektil do úst Hookfangu. Potom stiahnite ľavú nohu a spustite útok. Znovu načítať a znova a znova spustiť!
  • Použite svoje nové postavy na vytvorenie vzrušujúcich scén z fantastického filmu DreamWorks, Ako vycvičit draka 3
  • Postavy Dragon & Viking sú zberateľské figúrky pre deti a trénerov drakov vo veku 4 a viac rokov. Do svojej zbierky môžete pridať viac hrdinských figúriek Dragon & Viking a predstaviť si úplne nové dobrodružstvá!
  • Zahŕňa: 1 draka, 1 postavu, 1 projektil, 1 príslušenstvo pre zbrane

Výška figúrky: 6,5 cm 
Výška draka: 11,5 cm 
Dĺžka draka: 21 cm

Určené pre deti od 4 rokov

b
1 ks

Tabuľka dát

Téma
Ako vycvičiť draka 3

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: