Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Fúrik na piesok Ľadové kráľovstvo 6 dielov

16,99 €

Fúrik Ľadové kráľovstvo je ako stvorený pre každé dievčatko od 18 mesiacov

Množstvo
skladom

Hrajte sa, bavte sa a veselo kopajte vonku – to je miesto, kde sa hodí súprava Frozen fúrik od Smoby! Ideálne sa hodí na dovolenku na pláži aj do domácej záhrady .Urobte svojmu dieťaťu radosť a kúpte mu sadu na piesok s motívom obľúbenej rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo. Sada je vo fúriku, takže si ju každé dieťa bude chcieť voziť samo.

Smoby fúrik pre deti so setom do piesku je krásny fialový fúrik pre deti. Detský fúrik je vyrobený z veľmi kvalitného a odolného plastu, čo mu zaručuje dlhoročnú spoľahlivosť. Má jemnú pastelovú fialovú farbu ktorá zaujme malé dievčatá na prvý pohľad. Je navyše veľmi ľahký, takže dieťa nebude mať problém s jeho manipuláciou. Dieťa si môže v detskom fúriku prevážať piesok, kamienky, vodu či iné hračky a obohatiť si tak svoju hru na pieskovisku alebo pri vode. 

Set o piesku Frozen pre deti je kvalitný set detských hračiek do piesku. Detský set do piesku sa skladá z farebného vedierka s motívom známej rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo, ktorú milujú najmä dievčatá, ďalej z fialovej lopatky a hrabličiek, modrého sitka a formičiek v tvare kvetinky a zmrzliny. Pomocou nástrojov môžu deti vytvárať v piesku rôzne kreácie a rozvíjať tak svoju fantáziu. 

Sada obsahuje:

fúrik v motíve Frozen

vedierko so sitkom 

hrabličky 

lopatka 

dve formičky zmrzlina a kvetinka

- Rozmery produktu (DxŠxV): 60 x 30 x 32 cm

- Odporúčaný vek: vhodné pre deti od 18 mesiacov

Smoby Toys ako jeden z najznámejších francúzskych výrobcov hračiek vie, čo robí deti šťastnými a rodičov spokojných - inovatívne hračky, ktoré pomáhajú tým najmenším objavovať a trénovať ich vlastné zručnosti, pestrofarebné a plné nápadov. Pretože deti sa rodia ako prieskumníci! Rozumejú a zažívajú svet hraním sa a skúšaním vecí. Preto sú také dôležité bezpečné hračky primerané veku. Smoby Toys je odborníkom na testované hračky na základe najnovších vzdelávacích výskumov, od bábätiek až po školský vek. Najdôležitejšie však je: Hrať sa s produktmi Smoby je jednoducho taká zábava!

4444 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: