Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Avengers 30cm figúrka Iron Man

35,99 €

Máte doma milovníkov Avengers? Kúpte im jedného z najnovších hrdinov. Figúrky sú inšpirované filmom Avengers a sú doplnené tiež nové postavy.

Množstvo
skladom

S touto 30 cm figúrkou Iron Mana si môžete znovu predstaviť, ako sa odvážny Tony Stark vrhá do dobrodružstva ako Iron Man. 

SÉRIA SYSTÉMU TITAN HERO BLAST GEAR: Skvelé postavy a skvelé doplnky pre začiatočníkov – to je to, o čom je systém Blast Gear, každá postava Blast Gear obsahuje kompatibilný štartér a náboje, je toho viac na dokončenie arzenálu

PRÍSLUŠENSTVO PRE BLAST GEAR LOAD PRE NABITIE A ŠTART: Guľka sa vloží do štartéra Blast Gear (súčasťou balenia) a znovu sa nabije, štartér sa pripojí k figúre Iron Mana a guľku možno vystreliť stlačením tlačidla

EXISTUJÚ AJ VIAC POSTAVIEK MARVEL TITAN HERO BLAST GEAR: Existujú ďalšie postavy a produkty zo série Marvel Titan Hero, ktoré s odvážnymi hrdinami zachránia svet pred zloduchmi! 

Tony Stark súťaží v high-tech brnení, aby ochránil svet pred zlom ako Iron Man. Deti sú pozvané, aby sa zapojili do dobrodružstva s postavami, vozidlami a predmetmi na hranie rolí v štýle Marvel Comics. S týmto klasickým radom hračiek si deti môžu prehrať celú akciu Avengers so svojimi obľúbenými hrdinami, vrátane Hulka, Black Panthera, Captain America a Captain Marvel. Produkty sú dostupné každý samostatne. V závislosti od dostupnosti. Táto figúrka Avengers zo série Titan Hero pozýva deti, aby sa pripojili k hrdinským Avengers v boji. Ak deti pripevnia štartér Titan Hero Blast Gear Starter k portu na chrbte tejto figúrky, môžu strieľať projektily. Titan Hero Blast Gear Starter je k dispozícii spolu s figúrkami Titan Hero Blast Gear. Každý dostupný samostatne. V závislosti od dostupnosti.

333333 položky

Tabuľka dát

Téma
Avengers

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: