Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Barbie kúzelný jednorožec a bábika - Dreamtopia

89,99 €

 Hneď za dverami na vás bude čakať nádherná a jedinečná bábika Barbie, oblečená ako najkrajšia princezná a jej verný priateľ a spoločník na cestách,  jednorožec! 

Množstvo
3 - 7 dní

Barbie Dreamtopia jednorožec a bábika

S Barbie Dreamtopia Magical Magic Light Unicorn a bábikou Barbie Princess sa tvojej predstavivosti medze nekladú! Tí, ktorí milujú rozprávky, môžu vymyslieť nekonečné množstvo príbehov a prehrať ich s fascinujúcimi svetelnými a zvukovými efektmi, ktoré je možné aktivovať dotykom.

Barbie Dreamtopia sprevádza deti do výnimočného sveta, ktorý je plný s množstvom rozprávkových stvorení, ktoré vyžarujú čarovne dobrú náladu. Táto sada obsahuje krásneho jednorožca, ktorý sa skvie vo farbách dúhy. Set obsahuje bábiku dúhovej princeznej, ktorá je jeho najlepším priateľom, takže sú vždy spolu. Jednorožec samozrejme môže vydávať špeciálne zvukové a svetelné efekty. Keď do jeho úst vložíte zmrzlinu, jeho telo a rohy sa rozsvietia, stlačením chrbta alebo dotknutím rohy môžete dosiahnuť rovnaký účinok. Bude to ideálny darček pre vaše dieťa a radosť je zaručená.

Určené pre deti od 3 rokov

571.69902B

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: