Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Schleich 42344 Stajňa s koňmi a príslušenstvom

109,99 €

Malí milovníci koní budú nadšení. So stajňou je radosť sa hrať. Stajňa je vybavená sedlom, držiakom na sedlo a napájadlom. Okná sú vyzdobené črepníkovými pestrofarebnými kvetmi.

Množstvo
Vypredané

Schleich Stajňa s jazdkyňou a koňmi 42344

Jazdecké centrum

  • Tematický svet: Horse Club

Stajňa má otvárateľné dvere a okná a je vybavený s množstvom viac funkčných elementov. Stajňa je vybavená sedlom, držiakom na sedlo a napájadlom. Okná sú vyzdobené črepníkovými pestrofarebnými kvetmi. Pomocou odnímateľnej strechy a oplotenia je možné zostaviť aj výbeh pre kone. V jazdeckom centre sú 4 boxy pre kone.

Stajňa je hotová ! Vyzerá úžasne. Ružové okná a zelené dvere spolu pekne ladia. Lissi a dievčatá sa nemôžu dočkať - pomáhali aj pri navrhovaní stajne. Kone tu majú dostatok priestoru. Je o ne dobre postarané. Tiež by však už chceli klusať a cválať. Lissi nastupuje s mamičkou do auta. Obe veria, že je všetko tak krásne, ako pán majiteľ sľuboval. V skutočnosti je všetko ešte krajšie! Lissi vchádza dnu - je tam Stella, jej milovaná arabská kobyla, ktorá jej už nesmierne chýbala. Nevideli sa dva dni - na pocit celú večnosť! Stella si pochutí na jablkách a mrkvičkách. Konečne vyjdu von, na slnko. Vtáky pospevujú a je krásne! Lissi sa z novej stajne veľmi teší. Neskôr kobylu znova nakŕmi, očistí a prikryje dekou, ktorú jej priniesla  do daru.

Na odnímateľnej streche nájdeme funkčné strešné okná, detaily sú skutočne vypracované - nezabúda sa ani na výzdobu, ktorú tvoria malé kvietky.

  • sada obsahuje budovu s príslušenstvom, Arabskú plnokrvnú kobylu so žriebätkom a jazdkyňu  
  • rozmery balenia : 57,0 x 38,0 x 14,0 cm
  • váha balenia : 3,6 kg
  • materiál : 95% plastik, 5% guma
  • vek : 5 - 12 rokov

Upozornenie! 
Nevhodné pre deti do troch rokov. Obsahuje malé časti, ktoré by mohli prehltnúť. Nebezpečenstvo udusenia !

Tabuľka dát

Téma
Schleich figúrky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: