Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

DC Super Hero Girls Batgirl vozidlo

35,99 €

Inšpirované príbehom teenagerov DC Super Hero Girls a bojom proti veľmociam.

Množstvo
skladom

DC Super Hero Girls Batgirl vozidlo 

Zostava DC Super Hero Girls Batgirl pre misie vozidiel musí byť pre všetkých fanúšikov komiksu DC!

Vydajte sa na činy bojov proti zločinu s akčnou figúrou Batgirl a vydajte sa na cestu s vozidlom vybaveným ústredím, ktoré obsahuje viac prekvapení.

Akčná postava Batgirl ™ je pripravená na jazdu do akcie so svojim ústredím na kolieskach! S toľkými skvelými funkciami a pomôckami predstavuje toto transformujúce vozidlo zručnosti a schopnosti geniálnej technológie. Keď príde misia, akčná postava Batgirl ™ môže naskočiť na sedadlo vodiča a vzlietnuť v dodávke. Kolesá sa otáčajú a jeho dizajn je podpisom Batgirl ™ - studená fialová s modrými farbami i a žltým symbolom v tvare netopiera na boku. Zadná časť vozidla HQ sa otvára, aby odhalila sieť, ktorá je šitá na mieru na zachytenie zlých darebákov Gothamu - jednoducho stlačte tlačidlo a vystreľte ho pred odjazdom a dokončením ďalšej misie.

  • Pripravte sa na jazdu s akčnou postavou Batgirl ™ a jej ústredím na kolieskach! 
  • Chladiaci van sa otvára, aby odhalil dvojposchodové veliteľstvo misie so skrytým výstrojom pre akčnú postavu Batgirl ™ a tajný sieťový launcher! 
  • Jednoducho zdvihnite bok a sklopte chrbát, aby ste sa premenili z pohybujúceho sa vozidla na stacionárny hrací set! 
  • Sedadlo vodiča sa stáva kokpitom a otáča sa tak, aby smerovalo k sedadlu spolujazdca pri inštruktážach pre dve osoby pred informačnými displejmi (ďalšie akčné figúrky sa predávajú samostatne). 
  • Strecha sa stáva druhým príbehom, v ktorom je tajne uložené vybavenie misie akčnej figúry Batgirl ™. Zacvaknite si jej brnenie, rukavice, masku v tvare netopiera a krídla v tvare netopiera, aby ste sa vydali do akcie! 
  • Akčná postava Batgirl ™ nosí svoj podpis v modrej a šedej farbe so žltým symbolom netopiera a príslušenstvom. 
  • Zadná strana drží sieťový odpaľovač. Vložte projektil siete a stlačte tlačidlo, aby ste zachytili darebáka! 
  • Sklopte sa a choďte na ďalšie dobrodružstvo - vozidlo je mimoriadne chladné vďaka svojim kolieskam, fialovej a modrej farebnej schéme a žltému symbolu v tvare netopiera. 
  • Znovu vytvorte scény zo série alebo nechajte svoju fantáziu preniknúť do nových dobrodružstiev Super Hero a nájdite si svojho vnútorného hrdinu! 

Určené pre deti od 6 rokov

68R98D7
2 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: