Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Majorette Creatix Hasičská stanica + 1 autíčko

24,99 €

Hasičská stanica pre všetkých malých záchranárov. Skladá sa z dvoch poschodí, garáže a heliportu. 

Množstvo
skladom

Garáž 2-poschodová hasičská stanica Creatix predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 5 rokov. Hasičská garáž s 2 poschodiami je vybavená heliportom, garážou s otvárateľnými dverami, servisným strediskom pre autíčka a výjazdovou rampou. Spolu s garážou majú deti k dispozícii aj 1 hasičské autíčko v krásnom červenom prevedení, s ktorým podniknú výjazd na miesto požiaru. Originálne autíčko umožní deťom naplno využívať svoju fantáziu a predstavivosť pri hre na povolanie hasičov.

Prepracovaný systém herných zón umožní deťom plnohodnotne využívať všetky časti stavebnice a vytvárať si vlastné herné scenáre. Naučia sa zaparkovať autíčko, spúšťajú ho po rampe, zabezpečujú servis a objavujú rôzne dopravné značenia. Nadčasová garáž je vyhotovená v červeno-bielom vyhotovení, v každej detskej izbe vytvorí radostnú atmosféru. Deti budú každý deň objavovať nové herné možnosti, môžu sa s ňou zahrať aj so svojimi kamarátmi a súrodencami. Garáž si môžu kedykoľvek doplniť aj o ďalšie skvelé autíčka, takže sa s ňou zabavia na celé roky. Rozmery stavebnice sú 51*26*22 cm.

Deti si pri stavbe garáže naplno vyskúšajú svoje konštruktérske schopnosti. S komplexnou stavebnicou si rozvíjajú technickú predstavivosť, priestorové videnie a logické myslenie. Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov.

GXR77
999999999 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: