Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Paw Patrol - Zberateľské kovové autíčka 6ks new

39,99 €

Perfektný štartovací balík pre všetkých zberateľov PAW Patrol.

Množstvo
skladom

Paw Patrol - Zberateľské kovové autíčka 6ks

Pretekajte sa rýchlejšie ako kedykoľvek predtým s vozidlami PAW Patrol True Metal! Tento klasický darčekový balíček obsahuje šesť kovových vozidiel v mierke 1:55 vrátane exkluzívnych verzií vozidiel

Darčeková sada s vozidlami z filmu obsahuje šesť kovových vozidiel v mierke 1:55 vrátane exkluzívnych kovových verzií vozidiel Chase a Skye. S autentickými filmovými detailmi a grafikou, pracovnými kolesami a materiálom liatym pod tlakom vyzerajú vozidlá True Metal rovnako ako elegantné mestské vozidlá Paw Patrol na veľkej obrazovke. Vozidlá je možné tlačiť ručne alebo naštartovať na vysokorýchlostné dobrodružstvá ako vo filme. Každé šteňa je ukotvené vo svojom vozidle a jeho uši sa chvejú vo vetre, keď sa ponáhľajú k záchrane. Filmová darčeková krabička je perfektnou príležitosťou na zhromaždenie všetkých filmových vozidiel True Metal a skvelým štartom alebo doplnkom ku ktorejkoľvek zbierke True Metal Paw Patrol. S toľkými vozidlami Paw Patrol True Metal, ktoré sa môžu zbierať od Classic po Sea Patrol, si deti môžu vychutnať všetky svoje obľúbené vozidlá z predstavenia a filmu. Svoju zbierku môžete tiež ľahko sledovať tak, že naskenujete QR kód na zadnej strane obalu a uvidíte hromadný plagát.S toľkými vozidlami PAW Patrol True Metal, ktoré môžu zbierať od klasických po mocné šteniatka, a super radami si môžu deti vychutnať všetky svoje obľúbené šteňatá!

Vďaka originálnym detailom, grafike, pracovným kolesám a kovovému materiálu tlakového odliatku sú vozidlá True Metal v mierke 1:55 zahrnuté v tejto sade rovnako ako klasické záchranné vozidlá PAW Patrol z hitovej televíznej show!

So skutočnými pracovnými kolesami môžu tieto vozidlá pretekať a zachraňovať.

Táto sada je skvelým darčekom pre narodeniny a špeciálne príležitosti a je perfektným štartovacím balíkom pre všetkých zberateľov PAW Patrol.

Balík PAW Patrol True Metal Classic je určený pre deti od 3 rokov. Zhromaždite všetky vozidlá True Metal a vytvorte ešte zábavnejšie a vzrušujúce záchranné dobrodružstvá PAW Patrol! Vhodné kombinovať s kamiónom Paw Patrol.

Zahŕňa: 6 vozidiel True Metal Classic Series.

Určené pre deti od 3 rokov



2 položky

Tabuľka dát

Téma
Paw Patrol

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: