Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

LEGO City 60352 Adventný kalendár 2022

29,99 €

Vianočný kalendár pre chlapcov City Adventný kalendár Skvelý darček, ktorý im pomôže v prekonávaní dlhých dní do Štedrého dňa.

Množstvo
skladom

LEGO City Adventný kalendár Novinka 2020

S kalendárom LEGO City Advent Vás čakajú nové vzrušujúce dobrodružstvá! Otvorte denne očíslované dvere, aby ste zistili, čo je za nimi. Existuje nové vozidlo alebo možno aj úplne nové minifigurky? Existuje len jeden spôsob, ako to zistiť: musíte otvoriť dvere - každý deň nové, každý deň jedny, až do Vianoc!

Budujte v deťoch nadšenie z vianočných sviatkov s adventným kalendárom LEGO® City (60352). Deti si môžu odpočítavať dni do Vianoc so zábavnými minimodelmi, obľúbenými postavami zo seriálu LEGO City Adventures a štýlovými doplnkami. Stačí rozložiť zasneženú krajinku a scéna je pripravená na neobmedzené dobrodružstvá plné fantázie.

Zábavné a ľahko zostaviteľné modely

Tento adventný kalendár LEGO City na rok 2022 je skvelým darčekom pre deti od 5 rokov. Každé prekvapenie sa dodáva s podrobným návodom, aby si zábavné stavanie mohli užiť aj nováčikovia vo svete LEGO. Obsahuje 5 minifigúrok LEGO City: Billy, Maddy, Produce, Tippy a Raze.

Vhodné pre deti od 5 rokov

2 položky

Tabuľka dát

Téma
Lego postavičky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: