Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Dobot Magician - multifunkčná robotická ruka

1 499,99 €

Jednoducho programovateľné robotické rameno, s ktorým zažijete množstvo zážitkov.

Množstvo
7 dní

Dobot Magician - multifunkčná robotická ruka

Dobot Magician je multifunkčná robotická ruka vhodná pre praktické vzdelávacie účely.  Umožňuje jednoduchú výmenu nástavcov, vďaka čomu dokáže premiestňovať veci, kresliť, gravírovať a tlačiť 3D predmety. Má 13 rozhraní pre periférie a podporuje vývoj až v dvadsiatich programovacích jazykoch. Programovať sa dá aj napríklad v jednoduchom vizuálnom jazyku Blockly, ktorý je vhodný pre mladých študentov. Dobot získal v roku 2018 ocenenie CES Innovation Award.

Učebná pomôcka pre každého žiaka – pomocou tlačidla „handhold“ môžete ovládať robotickú ruku bez obmedzení. Vaši žiaci získajú vedomosti z oblasti elektroniky, programovania a dizajnu.

Možnosť využitia DOBOT-a cez Wi-Fi alebo Bluetooth pripojenie.

Toto robotické rameno je tiež možné pripojiť k platforme Arduino. V kombinácii s prispôsobenými výučbami a lekciami je Dobot najlepší spôsob, ako sa dozvedieť o technickom inžinierstve, automatizácii atď. 

Vytvorenie diaľkového ovládača DOBOT pomocou programovania dokáže obrátiť detské kreatívne nápady do reality a pomôcť im naučiť sa okruh a programovať súčasne!

Multifunkčné hlavy

Vrcholom Dobot je vysoká presnosť (až 0,2 mm) a vymeniteľné multifunkčné koncovky pre používateľov s rôznymi požiadavkami: 3D tlač, CNC gravírovanie, výber a umiestnenie, písanie a kreslenie a ďalšie. Kombinácia týchto hláv vytvára oveľa viac zábavy a poskytuje nový štýl experimentálneho učenia bez obmedzenia.

Prezentázia robota v Piešťanoch.

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii: