Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

  • -10,00 €

Školská Taška Ako Vycvičiť Draka - 4 dielny set

69,99 € Zľava 10,00 €
79,99 €

Táto coolová taška je tá najlepšia taška pre každého chlapca! Je krásna a úplne trendová! Anatomický školský batoh je ergonomicky tvarovaný.

Množstvo
skladom

S týmto školským batohom s motívom drakov ste hviezdou na školskom dvore. Batoh s pohodlne polstrovaným chrbtom a širokými popruhmi sľubuje pohodlné nosenie. 4-dielna sada pre prvú triedu s hrdinami vynikajúcej rozprávky Draci - "Ako vycvičiť draka".

Súprava obsahuje školskú tašku, peračník/vrecko, tašku na topánky a peňaženku na krk.

Taška má jednu hlavnú priehradku, ktorá sa zapína na pohodlnú pracku. Vnútri je ďalšie malé vrecko na zips, kam schováte drobnosti ako peňaženku, telefón, kľúče. Ďalšou výhodou je organizér a veľké vrecko skryté pod chlopňou. Dodatočná priehradka pomáha udržiavať poriadok v batohu a uľahčuje vyťahovanie školských potrieb (knihy, zošity). Boky batohu sú vybavené dvoma priestrannými vreckami na zips, do ktorých sa zmestí malá fľaša s nápojom. Chrbát batohu je silne vystužený, profilovanýa potiahnuté priedušnou sieťovinou. Traky sú nastaviteľné a majú reflexné prvky. Spodná časť školskej tašky je vystužená pevným materiálom, aby sa znížilo riziko odrenín a uľahčilo sa jej kladenie na zem. V hornej časti školskej tašky je držadlo, vďaka ktorému je prenášanie batožiny jednoduchšie a pohodlnejšie. Početné reflexné prvky (na trakoch, bočných vreckách a na prednom vrecku) zvyšujú bezpečnosť na ceste do školy a domov. Taška je potiahnutá materiálom odolným voči vlhkosti.

Peračník / vrecúško pojme potrebné školské potreby a zapína sa na zips.

Taška má dve šnúrky, ktoré po zatiahnutí umožňujú nosiť ju na chrbte alebo v ruke.

Peňaženku je možné nosiť okolo krku. Zapína sa na zips.

Jedinečná chlapčenská téma osloví každého prváčika, ktorý má rád túto vtipnú rozprávku!

Aktovka s obsahom 20L, rozmery 38 x 36 x 22 cm, veľmi ľahká, bez náplne vážiaca 970g

Originálne povrchové úpravy, vysoko kvalitné materiály, premyslené riešenia a krásny dizajn – to všetko pre najnáročnejších študentov!

Odporúčaný vek: 6 až 10 rokov

2147483647 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: