Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

BIG Waterplay Peppa Pig Holiday

69,99 €

Zoznámte sa Aquaplay! Vodná dráha AquaPlay je úžasná vodná hračka, s ktorou sa vaše deti nielen fantasticky zabavia, ale aj sa naučia kopec nových vecí. 

Množstvo
3-7 dní

Big vodný svet so širokými kanálmi a prístavom. Ľahko sa inštaluje a dokonale tesní. Obsahuje 47 rôznych herných dielikov a veľké herné dosky na stavanie. Vrátane 2 lodičiek z animovaného seriálu Prasiatko Peppa a 3 herných figúrok Peppa, dedo a krab. Kompatibilné s inými známymi kockami.

V BIG Waterplay Set Peppa Pig Holiday je toho naozaj veľa. S dvoma člnmi zo série Peppa Pig a 3 postavami Peppa, dedko a Krabbe môžu byť zábavné dobrodružstvá Peppy a jej priateľov znovu stvárnené a objavené. Súčasťou sady je aj veľká zostaviteľná hracia doska so 47 rôznymi hracími prvkami. Dá sa tak vykúzliť krásne dovolenkové prostredie s plážou, majákom, zmrzlinárňou a mnohými ďalšími. Veľká vodná jazda s dokom a širokými kanálmi z plastu odolného voči UV žiareniu sa stane ďalším dobrodružstvom Peppy a jej starého otca. Súprava Peppa Pig Holiday Set sa ľahko skladá a vďaka perfektne navrhnutým tesneniam zaisťuje vodotesný zážitok z hry vrátane vodnej kľuky. S edukačným herným systémom od BIG-Waterplay deti od 3 rokov získavajú prvé skúsenosti s vodnými prúdmi a určovaním smeru a rozvíjajú pri hre kreativitu a predstavivosť. BIG Waterplay Set Peppa Pig Holiday predstavuje perfektnú kombináciu vodnej zábavy s veľkým herným svetom, na ktorom môžete stavať. Ideálne na hranie v detskej izbe (ako stavebnica) alebo na záhrade s vodou. BIG-Bloxx sú vhodné pre deti vo veku od 18 mesiacov do 5 rokov a sú kompatibilné so známymi hracími prvkami. Vďaka kvalitnému plastu sa stavebnice ľahko čistia.

Ideálne na hranie v detskej izbe (ako stavebnica) alebo na záhrade s vodou. BIG-Bloxx sú vhodné pre deti vo veku od 18 mesiacov do 5 rokov a sú kompatibilné so známymi hracími prvkami. Vďaka kvalitnému plastu sa stavebnice ľahko čistia. Ideálne na hranie v detskej izbe (ako stavebnica) alebo na záhrade s vodou. Vďaka kvalitnému plastu sa stavebnice ľahko čistia.ňVyrobené z plastu ktorý je odolný voči UV žiareniu. Rozmery: 87 × 75 × 30 cm.

Mohlo by vás zaujať aj

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii: