Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Baby Annabell bábika - zábavné kŕmenie 43cm

64,99 €

Baby Annabell sa správa ako skutočné bábätko! Najnovšia bábika Baby Annabell má príjemne mäkké telíčko a veľa zábavných životných funkcií. Keď sa ráno prebudí, nemôže sa dočkať, až sa napije čerstvej vody zo svojej fľaštičky.

Množstvo
Vypredané

Obed! Priprav Baby Annabell lahodný pokrm z jej kôstok s obrázkami jedla. Malú labužníčku môžeš kŕmiť z tanierika v tvare ovečky pomocou lyžičky. Akonáhle sa lyžička dotkne pier, Baby Annabell otvorí ústa a môžeš ju nakŕmiť. Nadšene hýbe pusinkou a je dokonca aj počuť, ako jedlo prehĺta. Keď je najedená, ústa zostanú zatvorené, rozplače sa a povie ""Mmm!"" Možno už toho zjedla až moc a bolí ju bruško? Po obede je čas ísť na toaletu. Po stlačení bruška sa Baby Annabell vykaká. V nočníku potom nájdeš kôstky s obrázkami kakania.

Niekedy má Baby Annabell smäd. Potom počuť ako pije zo svojej fľaštičky.

Po kŕmení je čas na poobedné zdriemnutie. Akonáhle Annabell položíš na chrbát, zavrie oči. ""Dobrú noc!"" O čom sa jej asi bude snívať? Napríklad o jej obľúbenej brokolici, jablíčkovom pyré alebo mrkvovej kaši.

• Baby Annabell ""Dobrú chuť"" je bábika s realistickými funkciami.

• Môže byť kŕmená jej vlastným jedlom a chodí na nočníček.

• Baby Annabell umožňuje realistickú a nápaditú hru na mamičku a otecka a podporuje v deťoch rozvoj zodpovednosti a empatie.

• Funguje na batérie (nie sú súčasťou).

Baby Annabell ""Dobrú chuť"" je bábika veľkosti 43 cm v tričku, nohaviciach a čiapočke. Súčasťou balenia je podbradník, fľaštička, tanierik, lyžička, krabička na jedlo s kôstkami s obrázkami jedla, nočník a kôstky s obrázkami kakania.

Po jedle si zdriemne. Akonáhle položíte Annabell na chrbát, zavrie spiace oči. 

Podrobnosti o produkte:

Rozmery: 43 cm

Batéria: 3x LR6 / AA (nie je súčasťou dodávky)

Bábika značky Baby Annabell ® s realistickými funkciami

Možno ich kŕmiť kŕmením a výcvikom na nočník

Vrátane košele, nohavíc, čiapky, podbradníkom, fľaše, taniere, lyžice, krabičky na jedlo s hranolčekmi, nočník a hranolky s kakaom

Vek: od 3 rokov

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: