Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Mattel - Disney Frozen 2: Palác

65,99 €

Tento krásny a elegantný hrad je inšpirovaný druhým dielom obľúbenej rozprávky Frozen 2. 

Množstvo
Vypredané

Disney Frozen 2: Zámok

Rozprávkové dobrodružstvo Frozen je tu so svojim pokračovaním! V Disney's Frozen žije Elsa na vrchole hory v majestátnom paláci, ktorý vytvorila z ľadu a snehu. Tento hrad, inšpirovaný filmom Disney's Frozen 2, má 2 poschodia zábavy, ktoré sa dajú zložiť, aby vaše dieťa mohlo predviesť scény z Arendelle takmer všade, kam idú. Hrad možno zavrieť a jednoducho prenášať. K vybaveniu izieb patrí zábavné príslušenstvo.

Zbierajte bábiky Disney Frozen (každá sa predáva samostatne), aby ste hrali scény vo vnútri hradnej sady s postavami ako Elsa a Anna, ktoré deti poznajú a milujú. Táto hračka Disney Frozen obsahuje trón, posteľ, deku, 2 stoličky, občerstvenie, kozmetické doplnky a Olafa.

VEĽKÉ DOBRODRUŽSTVO: Elsin palác má rozmery (86 cm x 78 cm)

Fanúšikovia Frozen si radi zoberú Elsin ľadový palác so sebou domov v podobe tohto prenosného hradu. Oslava všetkých nezabudnuteľných filmových momentov a predstavovanie si nových dobrodružstiev je extra zábava s 20 doplnkami vrátane trónu, postele, prikrývky, 2 stoličiek, občerstvenia, kozmetických doplnkov a najlepšie zo všetkého...Olafa! Vo vnútri  môžu deti zdvihnúť druhé poschodie a zložiť stôl a toaletný stolík. Keď sa s ich hradom Frozen dohrajú, môžu si doň uložiť svoje príslušenstvo, zložiť ho a odložiť na nabudúce...alebo uchopiť rukoväť a vziať si zábavu na cesty.

Hľadajte ďalšie hračky Frozen, ako sú bábiky Anna a Elsa, aby ste zaplnili palác obľúbeným sesterským duom vášho dieťaťa! (Každý sa predáva samostatne. V závislosti od dostupnosti.)

Obsahuje hrad, Olafa a 20 doplnkov.

Vlastnosti produktu:

  • Zahrajte si príbehy zo série Disney Frozen s touto dvojpodlažnou sadou s hrami inšpirovanými scénami v hre Disney's Frozen 2.
  • Táto súprava môže ukladať doplnky a zložiť ich do prenosnej veľkosti, aby priniesla dobrodružstvá Arendelle takmer kamkoľvek, kam vaše dieťa ide
  • Fanúšikovia filmu Disney Frozen si zamilujú túto zábavnú hradnú súpravu ako darček k narodeninám alebo darček k sviatkom, aby si mohli zahrať scény z milovaného filmu.

Skvelý darček pre Disney Frozen fanúšikov 

Určené pre deti od 3 rokov

Disney

Tabuľka dát

Téma
Frozen

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: