Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Mattel Harry Potter Malfoy figúrka - Quidditch

34,99 €

Harry Potter Draco Malfoy Quidditch vyzerá rovnako ako jeho postava v kultovej filmovej sérii Harry Potter® a prichádza oblečená do pravého filmu Quidditch.

Množstvo
Vypredané

Mattel Harry Potter Malfoy figúrka - Quidditch

Môžete sa dostať do čarovného sveta ak si prečítate knihy alebo ak pozriete filmy s Harry Potter, pretože môžete sledovať dobrodružné životy malých čarodejníkov. 

Opätovne vytvorte zápasy Quidditchu! Hračka Harry Potter Draco Malfoy Quidditch vyzerá rovnako ako jeho postava v kultovej filmovej sérii Harry Potter® a prichádza oblečená do pravého filmu Quidditch. Malfoy bábika prichádza s metlou, rovnako ako jeho postava - Nimbus 2000 - rovnako ako zlatá strela. Hračka Harry Potter® Quidditch má jedenásť "kĺbov" - na krku, ramenách, bokoch, kolenách, lakte a zápästiach - robiť ho pripravený na akčné hry a kúzelné pózy! Hračka Harry Potter® Quidditch je skvelý darček pre dospelých zberateľov a deti staršie ako 6 rokov.

Fanúšikovia a zberatelia budú milovať opätovné vytvorenie akčných Quidditch zápasov z filmov a predstaviť si vlastné čarodejné dejiny s figúrkou Harry Potter® Draco Malfoy® Quidditch

Quidditch

- figúrka Draco Malfoy
- podľa filmu Harry Potter Quidditch
- príslušenstvo: metla a zlatá strela
- výška 26 cm

Určené pre deti od 6 rokov

Tabuľka dát

Téma
Harry Potter

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: