Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Harry Potter - Hagrid figúrka

29,99 €

Fanúšikovia a zberatelia si môžu znovu prežiť svoje obľúbené filmové chvíle a predstaviť si svoje magické príbehy s figúrkami Harryho Pottra!

Množstvo
skladom

Harry Potter - Hagrid figúrka

Táto bábika inšpirovaná filmom privádza Harryho Pottera a jeho priateľov späť do Rokfortu! Fanúšikovia si môžu znovu vytvoriť obľúbené chvíle alebo si predstaviť svoje vlastné akcie-nabité príbehy s Harryho priateľom a dôverníkom, bábikou Rubeus Hagrid.

Vyzerá rovnako ako vo filmovej sérii Harry Potter a je oblečený v jeho klasickom vzhľade, košeli a veste, nohaviciach a topánkach. Táto bábika Hagrid s priemerom 30 cm obsahuje skutočné detaily filmu, ako je brada a kučeravé vlasy poloobra, a je dodávaná s príslušenstvom na šrafovanie draka Norberta, ktoré inšpiruje nápaditú hru. Jedenásť „kĺbov“ v krku, ramenách, bedrách, kolenách, lakťoch a zápästiach je pripravený Hagrid na akčné hry a pózy! 

Fanúšikovia a zberatelia si túto zberateľskú bábiku inšpirovanú charaktermi veľmi radi užijú. Všetci traja dobrí priatelia každý rok sa zúčastnia vo vzrušujúcich dobrodružstvách, ktoré môžete sledovať aj vo filme Harry Potter a tajomná komnata. 

- vypracované oblečenie

- príslušenstvo: drak

Výška 30 cm

Určené pre deti od 3 rokov

2 položky

Tabuľka dát

Téma
Harry Potter

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: