Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Hot Wheels Mega city garáž ultimátna

139,99 €

Táto masívna garáž si rozhodne zaslúži svoj názov Ultimátna garáž – má 36 parkovacích miest v štyroch parkovacích poschodiach, dva výťahy a 8 rôznych hracích priestorov! 

Množstvo
Vypredané

Hot Wheels Mega city garáž ultimátna

Zaži ohromnú akciu a veľká dobrodružstvo s touto ultimátny garážou od Hot Wheels, ktorá je zároveň tou najväčšou garáží VÔBEC. Garáž v sebe skrýva nepreberné množstvo doplnkov, ktoré zaručia vašim deťom nekonečné hodiny zábavy! Vďaka 36 parkovacom miestam sa deťom zmestia dovnútra všetky ich obľúbená autíčka. Akonáhle zaparkuješ všetky svoje autá, vezmi je sebou na najrôznejšie divoká dobrodružstvo. Vďaka tomuto setu sa nemusíš držať pri zemi! Dva výťahy, dva nájazdy a klasické prostredí mesta udržujú zábavu neustále v pohybe. Táto garáž so sebou přináčí vzrušujúce svet Hot Wheels a hodiny zábavy a to všetko v jednom famóznym hernom sete. Pre ešte viac zábavy pripoj ďalšie pretekárske a herné sety a vytvor kompletné svet Hot Wheels!

Balenie obsahuje: 5 ks malých autíčok Hot Wheels, 1 ks vrtuľníka,36 parkovacích miest, 8 hracích priestorov, 2 výťahy, svetelné a zvukové efekty.

Určené pre deti od 5 rokov

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: