Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Paw Patrol zásahové vozidlo 2v1 - Chase a Skye

35,99 €

So zásahovým vozidlom Paw Patrol a figúrkami Chase and Skye je možné spraviť dvakrát viac záchranných misií Paw Patrol! Toto vozidlo 2 v 1 sa jediným stlačením tlačidla zmení na dve záchranné vozidlá! 

Množstvo
skladom

Paw Patrol zásahové vozidlo 2v1 - Chase a Skye

Zoznám sa s milou skupinou psíkov, ktorí tvoria tím s názvom "Tlapková patrola" a vydaj sa s nimi za novými dobrodružstvami.

Toto 2v1 vozidlo sa môže premeniť na dve záchranárske vozidlá. Stačí stlačiť tlačidlo. Naložte 2 šteniatka do vozidla (figúrky obsiahnuté v súprave) a stlačte tlačidlo, aby ste pomohli svojim priateľom. V prípade potreby je tak vozidlo rozdelené na jedno super rýchle vozidlo pre prenasledovanie a druhé trojkolesové vozidlo so špeciálnym ťažným hákom. Kabína hliadkovacieho vozidla dokonca odhalí odpaľovač rakiet. Umiestnite každé zo šteniat pred volant jedného z áut a spojte sily pri prenasledovaní zločincov. Nezabudnite použiť záchranný hák. Skvelá zábava pre deti od 3 rokov. Súprava obsahuje: 1 vozidlo Split-Second (rozdeľuje sa na 2 vozidlá), 2 postavy, 2 odpaľovače rakiet a užívateľskú príručku.

4 položky

Tabuľka dát

Téma
Paw Patrol

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: