Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Bright Stars hojdačka skladacia Zebra 0m+, do 9kg, 2019

66,99 €

Detská hojdačka s rôznymi rýchlostiami, 5-bodový bezpečnostný pás a odnímateľná hračka; od narodenia vhodné do hmotnosti 9 kg.

Množstvo
3-7 dní

Bright Stars hojdačka skladacia Zebra 0m+, do 9kg, 2019

Zábava musí byť na prvom mieste! Príjemné materiály a veselý dizajn vytvoria z hojdačky Zig Zag Zebra obľúbené miesto pre vaše dieťatko.

Sedacia časť je potiahnutá príjemnou a mäkkou tkaninou v žiarivých farbách. Hojdačku ľahko prenesiete kamkoľvek. Vybavená je rôznymi funkciami vrátane dvoch nastaviteľných polôh, dvomi milými hračkami, ktoré budú dieťatko neustále zabávať a technológiou WhisperQuiet™, ktorá dieťatko upokojí, ak je rozrušené. Rovnako je hojdačka vybavená technológiou TrueSpeed™, ktorá sníma hmotnosť dieťaťa a na základe toho upravuje všetkých 6 rýchlosti kývania. Hrazdičkanad hojdačkou je odnímateľná, aby ste sa mohli k dieťatku jednoducho dostať. Na hrazde sú dve hračky, ktoré zabezpečia pre dieťa veľa zábavy. Sedaciu časť je možné vyňať a oprať, čím hojdačku ľahko udržíte v čistote. Päťbodový bezpečnostný pás a protišmykové nožičky garantujú vysokú bezpečnosť dieťaťa.

- technológia TrueSpeed™ udržuje 6 rôznych rýchlostí kývania, s ohľadom na hmotnosť bábätka
- 2 polohy
- odnímateľná hrazdička a na nej 2 hračky
- technológia WhisperQuiet™ pre pohodlie a upokojenie dieťaťa
- 5-bodový bezpečnostný pás
- protišmykové nožičky
- hojdačka vyžaduje 4 C (LR 14) batérie. Batérie nie sú súčasťou balenia

Rozmery: 72,4 x 57,2 x 57,2 cm

Odporúčaná hmotnosť: pre deti od narodenia až do 9 kg

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: