Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Ako vycvičiť draka Legends Evolved - Astrid a Stormfly

29,90 €

Jedinečná figúrka draka z filmovej rozprávky ako vycvičiť draka.

Množstvo
3 - 6 dní

Ako vycvičiť draka The Hidden World 3 - Astrid a Stormfly

Astrid a Stormfly sú opäť na blízku, pripravení pomôcť Štikútovi. Stormfly je úžasný príklad spojenia krásy a sily. Ako všetci draci druhu Deadly Nadder je tiež Stormfly pokrytý ostrými vystrelujícími ostnami. Astrid je múdra a nebojácna bojovníčka, ktorá si vie draka bravúrne osedlať.

Leťte do boja a vytvorte si vlastné dobrodružstvá Legends Evolved so súpravami Dragons Dragon a Viking od DreamWorks! Každá plne polohovateľná figúrka má úžasne detailné vyrezávanie a vyzerá ako vaša obľúbená postava. Zlepšite úroveň svojho draka do jeho najmocnejšej evolučnej formy Titan s priesvitným pripínacím príslušenstvom Legends Evolved (súčasťou každej sady) pre krídla, chvost, hlavu a ďalšie. Môžete dokonca kombinovať príslušenstvo so zodpovedajúcim drakom z jednotlivých balení dračích figúrok (každé sa predáva samostatne), aby ste si postavili dokonalého draka! Pridajte do svojej zbierky všetkých svojich obľúbených hrdinských drakov a jazdcov, ako sú Bezzubka a Škyťák, Tuffnut a Barf a Belch, Astrid a Stormfly a ďalšie (každý sa predáva samostatne)! Súpravy figúrok DreamWorks Dragons Dragon & Viking sú skvelým darčekom pre deti a trénerov drakov.

POSTAVA A DRAK: Každá figúrka Vikinga má realistické brnenie v tvare draka a polohovateľnú hlavu, ruky a nohy. Každá figúrka draka má pohyblivé krídla a nohy – vytvorte si pózy pripravené na boj!

PRIPÍNACIE PRÍSLUŠENSTVO: Pomôžte svojmu drakovi dosiahnuť jeho titánsku evolúciu pomocou pripínacieho príslušenstva na krídla, chvost, hlavu a ďalšie! Navyše ich kombinujte na zodpovedajúcej figúrke draka (predáva sa samostatne)!

ZBIERAJTE A HRAJTE: Pridajte do svojej zbierky všetky Legs Evolved Dragon & Viking figúrkové súpravy (každá sa predáva samostatne) a vytvorte si svoje vlastné vzrušujúce dobrodružstvá s drakmi!

Figúrky draka a vikinga sú neľútostné zberateľské predmety pre deti a trénerov drakov vo veku od 4 rokov. Do svojej zbierky môžete pridať ďalšie legendárne dvojice Dragon & Viking a predstaviť si úplne nové dobrodružstvá!

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: