Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Lego 75301Stíhačka X-wing™ Luka Skywalkera

48,99 €

S touto parádnou stíhačkou X-wing Luka Skywalkera (75301) z LEGO® kociek sa deti môžu stať hrdinami vlastných epických príbehov inšpirovaných klasickou trilógiou Star Wars™

Množstvo
4-6dní

S touto parádnou stíhačkou X-wing Luka Skywalkera (75301) z LEGO® kociek sa deti môžu stať hrdinami vlastných epických príbehov inšpirovaných klasickou trilógiou Star Wars™. Fanúšikov poteší kopa autentických prvkov, ako sú otvárací kokpit pre LEGO minifigúrku a droida R2-D2, krídla, ktoré stlačením tlačidla možno presunúť do režimu útoku, vysúvateľné kolesá na pristátie a 2 pružinové vystreľovače. Hraj sa a vystavaj Táto úžasná stavebnica pre deti obsahuje vyzbrojené LEGO minifigúrky Luka Skywalkera so svetelným mečom, princeznej Leie a generála Dodonnu, ako aj LEGO figúrku droida R2-D2. Tie najlepšie stavebnice pre deti Spoločnosť LEGO Group pretvára kultové vesmírne lode, vozidlá, miesta a postavy zo sveta filmov Star Wars už od roku 1999. Séria LEGO Star Wars je jej najúspešnejším motíva a ponúka množstvo zábavných darčekov pre tvorivé deti i dospelých.

Zahraj sa na scény z klasickej trilógie Star Wars™ s touto úžasnou stavebnicou pre deti, ktorej súčasťou je LEGO® verzia slávnej stíhačky X-wing Luka Skywalkera (75300).

Obsahuje vyzbrojené LEGO® minifigúrky Luka Skywalkera so svetelným mečom, princeznej Leie a generála Dodonnu, ako aj LEGO figúrku droida R2-D2, takže dobrodružné hry na postavy sú isté.

Stíhačka X-wing má otvárací kokpit pre LEGO® minifigúrku, miesto pre droida R2-D2, krídla, ktoré možno stlačením tlačidla presunúť do režimu útoku, vysúvateľné pristávacie kolesá a 2 pružinové vystreľovače.

Pri stavaní tejto stavebnice sa zabavia deti samy i v skupine, takže je vynikajúcim darčekom na narodeniny, Vianoce alebo jednoducho prekvapením pre tvorivé deti a fanúšikov ságy Star Wars™ vo veku od 9 rokov.

Stavebnicový model stíhačky meria vyše 8 cm na výšku, 31 cm na dĺžku a 28 cm na šírku, takže keď práve nie je na misii, skvele vynikne vystavený v detskej izbičke.

Kupujete tento set pre veľkého fanúšika Star Wars™ ságy, ktorý je nováčikom vo svete LEGO® stavebníc? Nemajte obavy. Dodáva sa s podrobným ilustrovaným návodom, aby mohol stavať s istotou Jediho.

Stavebnice LEGO® Star Wars™ predstavujú pre deti (a dospelých fanúšikov) tú najlepšiu príležitosť znova vdýchnuť život scénam zo ságy Star Wars, vymýšľať originálne príbehy alebo jednoducho stavať a hrdo vystavovať úžasné modely.

Počet dielikov: 474

Vek: 9+

Tabuľka dát

Téma
Star Wars

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: