Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Spin Master Paw Patrol - Tlapkova hliadka Marshallovo transformujúce mestské hasičské auto

89,99 €

Vyrazte do akcie s požiarnym vozidlom! 

Množstvo
Vypredané

Paw Patrol - Tlapková patrola hasičské auto

Najnovšie vozidlo so série Paw Patrol  ultimate rescue je tu! Úžasné požiarnické auto, ktorému velí sám Požiarnický veliteľ Marshall. Vyrazte do akcie s hasičským vozidlom! Väčšie a odvážnejšie záchrany si vyžadujú dokonalé záchranné vozidlo PAW Patrol: Marshallovo transformujúce mestské hasičské auto. Táto neuveriteľná hasičská hračka oživuje Marshallovo vozidlo z filmu PAW Patrol: The Movie. Epické transformácie, vysúvateľný a otáčajúci sa záchranný rebrík, masívny odpaľovač vodných kanónov, blikajúce svetlá a realistické zvuky robia z tejto hračky PAW Patrol perfektný spôsob, ako rozohrať záchrany inšpirované filmom.

Naložte pribalenú Marshallovu akčnú figúrku a ďalšie mláďa zo svojej zbierky (ďalšie figúrky PAW Patrol sa predávajú samostatne) do kabíny a vyrazte na akciu. Zrolujte na scénu a transformujte Marshallov nákladiak stiahnutím vrchu. Nemôžete sa dostať na vrchol budovy? Pre rebrík to nie je žiadny problém - je vyšší ako rebríky u predchádzajúcich vozidiel PAW Patrol. Posuňte svojho priateľa v ťažkostiach po rebríku do bezpečia, dopadnite na záchrannú sieť na trampolíne a potom pomocou odpaľovača vodných kanónov haste požiare a odstraňujte prekážky.

Stlačením tlačidla na vnútornej strane vozidla vyskočí raketomet. Vložte projektil (dva sú súčasťou balenia) a stlačením tlačidla na zadnej strane spustíte a uložíte deň. Pre ešte viac spôsobov hrania má tento hračkársky hasičský automobil dokonca dva odnímateľné rebríky, ktoré môžete použiť pri svojich dobrodružstvách. Po dni nabitom akciami uložte projektily do vozidla a zatvorte hasičské auto do ďalšej misie.

Obsahuje: 1 hasičský automobil Marshall Transforming City, 1 figúrka, 2 projektily, 1 trampolína na záchrannú sieť, 2 odnímateľné rebríky

Posuňte figúrky hračiek (dodatočné figúrky PAW Patrol predávajú sa samostatne) po šmýkačke rebríka do bezpečia a dopadnite na záchrannú sieť.

Marshallov hasičský stroj má obrovský odpaľovač vodných kanónov. Aktivujte stlačením tlačidla vo vnútri vozidla.

Rebrík sa otáča o 360 stupňov a predlžuje sa, aby ste dosiahli na najvyššie budovy vo svojich záchranách.

Hasičský automobil má dokonca blikajúce svetlá a realistické zvukové efekty

Vrátane batérií: 3 x LR44

Určené pre deti od 3 rokov

Tabuľka dát

Téma
Paw Patrol

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: