Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Brainbox - Matematika v kocke

14,99 €

Spoločenská hra Hatchimals Dobrodružná hra s 4 figúrkami 

Množstvo
Vypredané

Sčítanie, násobenie, množiny, diagramy či miery a váhy. Matematika dokáže byť aj veľmi zábavná! S touto hrou sa deti ľahko zoznámia so základnými pojmami z matematiky, naučia sa základy počítania a nebudú sa báť ani čísla.

Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami abecedy a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a osvojenie si pojmov z matematiky alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox!

Matematika V kocke! Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet s matematickými pojmami. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper.

Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko kúskov pizze je na obrázku? Alebo Ktorý príklad má výsledok 10? či Aké je najväčšie číslo na obrázku? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami k matematickým pojmom a javom, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 8 strannú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: