Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Akčná figúrka dinosaurus Gigantosaurus 35 cm

43,99 €

Ste pripravení na vzrušujúce dobrodružstvá? Gigantosaurus je najväčší a najnebezpečnejší predátor v celom období. Prežite znovu dobrodružstvá populárnej série Disney Junior.

Množstvo
skladom

Gigantosaurus je najväčší a najhlasnejší dinosaurus v krajine! Môže vyzerať strašidelne, ale v hĺbke duše sa vždy stará o štyroch malých dinosaurích kamarátov, ktorí z neho vždy žasnú. Štyri zvedavé mladé dinosaury menom Rocky, Bill, maličký a mazu sa vydávajú na dobrodružstvá a sledujú svoje stádo. Rocky je ten odvážny, Bill je najplachejší, maličký je najmenší a zároveň najhravejší a bludisko je najspytlivejšie. Štyria priatelia sa pozerajú na veci, ako je mapovanie hviezd a hľadanie kvetov, ale čo je najdôležitejšie, presadzujú svoju nezávislosť a učia sa robiť veci mimo bezpečia stáda. Figúrka postavy Gigantosaurus, ako ju môžete vidieť v seriáli Gigantosaurus na Disney Jr. a Disney Channel.

Stlačte bodec na zadnej strane hlavy giganta a začne hučiaci a dunivý zvuk! Nechajte ho chodiť, aby tiež počul dupajúce zvuky! Jeho chvost sa môže otáčať tam a späť, rovnako ako v show! Táto figúrka Gigantosaura má kĺbové končatiny a otáčanie chvosta, čo je ideálne pre každého fanúšika Gigantosaura. Spojte sa so súpravou Dino Friends a vytvorte si svoje vlastné dobrodružstvá Gigantosaurus, ktoré tiež predáva JAKKS Pacific.

Deti si zahrajú s Gigantosaurusom. 

Vlastnosti a špecifikácie produktu

Postava dinosaura, ako ho môžete vidieť v seriáli Gigantosaurus na Disney Jr. a Disney Channel.

Zatlačte hrot na gigantickej hlave, aby zareval a otvoril ústa.

Gigantic vydáva dupajúce zvuky, keď ho nútite chodiť.

Ruky a nohy sú kĺbovo spojené.

Batérie sú súčasťou balenia: 2 AAA batérie

Pre vek 3+

3 položky

3 ďalších produktov v rovnakej kategórii: