Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

L.O.L. Surprise O.M.G. Winter Chill bábika Icy Gurl a Brrr BB

49,99 €

Štýlová a detailná bábika OMG Winter Chill s malou sestričkou.

Množstvo
skladom

OMG sestry sme pripravené užiť si najdlhšie a najbáječnejšie zimné prázdniny. Dostali sme sa na úplný vrchol sveta, kde sneží iskrenie a wifi je slabé. Poďme sa vrátiť k našim najpútavejším pohľadom na dobrodružstvo Winter Chill, ktoré je nehorázne snehové. Rozbaľ 25 prekvapení, vrátane L.O.L. Surprise! OMG. Módna bábika Winter Chill.

Lyžiarska bábika LOL Icy Gurl

Icy Gurl dosahuje najvyššie miesta v každej súťaži. Nikto sa nemôže porovnávať s najlepším lyžiarom na svete Lol Surprise. Jej každodenným odevom je hrubá nylonová zimná kombinéza, pod ktorou vždy nosí biely rolák. Jedným z hlavných doplnkov jej stylingu je chlpatý zateplený klobúk. Na nohách má topánky na vysokom opätku s efektom matného skla. Vlasy jej prinášajú veľa problémov, modré veľmi husté kučery sú veľmi neposlušné.

Séria Winter Chill

Bábiky LOL zo série Winter Chill sa vyznačujú štýlom a divokým charakterom. Každý z nich má jedinečné štylizácie, ktoré odrážajú ich charakterové vlastnosti. Môžete si za ne kúpiť iné oblečenie alebo si ho medzi sebou vymieňať a vytvárať nové výtvory. Set s veľkou módnou bábikou obsahuje aj malinkú bábiku, teda sestričku, ktorej štýl sa hodí k tej väčšej.

Súprava s 20 prekvapeniami a malou bábikou

Súprava s bábikou obsahuje aj veľa tematických doplnkov, ako sú oblečenie, doplnky, klobúk, okuliare a šperky. Krabica, v ktorej sa bábika nachádza, môže slúžiť aj ako šatník. Každý kus oblečenia a doplnky sú zabalené v módnych krabiciach. Séria Winter Chill obsahuje 4 rôzne bábiky - Icy Gurl, Camp Cutie, Big Wig, Missy Meow . Každá bábika v súprave je dodávaná s malou sestričkou - Brr BB, Bebe in the Woods, Madame Queen a Baby Cat.

LOL prekvapenie

Séria: Winter Chill

Pohlavie: Chlapci, dievčatá

Vek dieťaťa:: 3 roky +

1 L.O.L. Surprise bábika

Zozbieraj všetky Lol bábiky.

Určené pre deti od 6 rokov

 
35051570ID240
6 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: