Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Smoby kolobežka pirát Jake

19,99 €

Kolobežka požiarnik pirát Jake s obľúbeným licenčným motívom

Množstvo
skladom

Smoby kolobežka pirát Jake

Kolobežka požiarnik s obľúbeným licenčným motívom  Moderná kolobežka s kovovou konštrukciou s motívom obľúbenej detskej rozprávky s kvalitnými kolieskami.

Detská trojkolesová kolobežka je vyhotovená v krásnych žlto modrých farbách. Vpredu na riadidlách je pekný doplnok - rozprávkový motív Jake And The Never Land Pirates, ktorý očarí každé dieťa. Je jedinečná a veľmi kvalitná kolobežka, ktorá spĺňa najvyššie štandardy bezpečnosti, ktoré podliehajú najprísnejším európskym normám.

Je to úžasná a stabilná kolobežka, ktorá je vďaka svojej nízkej váhe vhodná pre každé dieťa od 2,5 roka. Krásne a originálne prevedenie tejto rozprávkovej kolobežky nadchne každé dieťa. Kolobežka má stabilnú  protišmykovú podložku s rozprávkovým obrázkom, aby bola zabezpečená čo najbezpečnejšia jazda pre vaše dieťa. Detská trojkolesová kolobežka je vybavená tromi kvalitnými silikónovými kolieskami, ktoré sa v prípade potreby dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Silikónové transparentné kolieska sú protišmykové a zvyšujú pohodlnosť pri jazde. 

Rozmery 70 x 32 x 83 cm

Max. nosnosť 20 kg


Určené pre deti od 2,5 r.

2 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: