Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

L.O.L. Surprise OMG Remix Lietadlo 4v1

89,99 €

V tomto novom veľkom OMG ReMix Lietadle sa preletí s OMG Veľkou ségrou aj L.O.L. bábika! 

Množstvo
skladom

B.B.s, to je kapitán, sme pripravení vzlietnuť! Cestujte štýlovo v L.O.L. Prekvapenie! PRO BOHA. Remix lietadlo 4 v 1. Táto transformovateľné sada hier je 4 v 1: lietadlo, vozidlo, nahrávacie štúdio a mixážny pult. Objavte 50 prekvapenie, vrátane svetelných a zvukových funkcií, vozíkov na nápoje s taniermi a poháre, vozíkov, otvárateľných a zatváracích batožinových priestorov, bezpečnostných pásov a oveľa viac! Vhodné pre L.O.L. Prekvapenie! PRO BOHA. Módne bábiky a všetky ostatné L.O.L. Prekvapenie! Bábiky. Lietadlo 4 v 1 prináša naše Superstar BB na vrcholný koncert - "Extra Tour"! Každý nasadne do lietadla a naše bábiky odpočívajú na dlhom lete na ďalší koncert. Keď pristanú, môže byť kabína lietadla premenená na vozidlo ísť na koncert. Ale zrazu je každý inšpirovaný hudbou a naši hudobníci musia nahrať novú pieseň! K tomu možno lietadlo prestavať na nahrávacie štúdio s mixážnym pultom! Lietadlo má sedadlá pre 4 bábiky a ďalšie sedadlo pilota. Predné sedadlá možno otočiť tak, aby si každý mohol počas letu rozprávať. Potom, keď je čas spať, možno sedadlá sklopiť dozadu a každý si môže užiť svoj krásny spánok. Zahŕňa tiež mnoho ďalšieho príslušenstva: 2 vankúše na krk, 2masky na spanie, 2 mikrofóny, 2 náhlavné súpravy, 2 prikrývky, príslušenstvo k tabletu, lístok, pas a mnoho ďalšieho

Obsah: L.O.L. Prekvapenie! PRO BOHA. Remix hracia sada lietadla 4 v 1

2 vankúše na krk, 2 masky na spanie, 2 mikrofóny, 2 náhlavné súpravy, 2 prikrývky, príslušenstvo k tabletu, lístok, pas a ďalšie!

Svetelné motory a zvukové efekty, nápojové vozíky s taniermi a poháre, kufre na kolieskach, otváranie a zatváranie skriniek nad hlavou, bezpečnostné pásy a mnoho ďalšieho!

Vhodný pre L.O.L. Prekvapenie! Módne bábiky a všetky ostatné L.O.L. Prekvapenie! bábiky

Špecifikácia batérie: 6 x AG13 (súčasťou balenia)

Vekové odporúčanie: od 6 rokov.

25 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: