Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

L.O.L. Surprise! O.M.G. Dance bábika Major Lady

27,99 €

Sestry OMG sú pripravené rozprúdiť tanečný parket! Sú tu na to, aby remixovali svoje tanečné pohyby a vytvorili dokonalý tanečný tanec. Každý tancuje spolu s BB, objavuje chladné pohyby a môže zostaviť individuálnu choreografiu. 

Množstvo
skladom

L.O.L. Surprise! O.M.G. je bábika s prekvapením v bláznivom módnom štýle.  Objav jednu zo štyroch L.O.L. bábik. Dospelé sestričky milujú módu. LOL Surprise Dance OMG „Major Lady“ módna bábika s 15 prekvapeniami vrátane lampy s čiernym svetlom a objavíte ešte jasnejšie prekvapenia!

Každá módna bábika OMG sa pohybuje po perforovanej tanečnej „obrazovke“, keď je horný kryt odstránený a vytiahnutý. Choďte na tanečný parket a s plnou vášňou ukážte, ako tancujete vy! Najlepšia hudba LOL Surprise REMIX už existuje a teraz je čas na dokonalé tanečné pohyby. Fanúšikovia zbierajú a objavujú tanečné pohyby v tanečných sériách, remixujú jednotlivé tance a majú najlepšiu tanečnú zábavu spolu so svojimi priateľmi.

OMG „Major Lady“ má nádherné detaily a účes. 

Skvelá móda: Oblečte OMG „Major Lady“ do jej štýlovej módy a skvelých doplnkov. Tip: Ruky OMG je možné vybrať a znova vložiť, aby ste ich mohli ľahko zapnúť a vypnúť.

Z balenia sa stane hracia súprava: z obalu sa stane opakovane použiteľná hracia súprava s obrazovkou a tanečným parketom.

Obsahuje módnu bábiku LOL Surprise OMG, oblečenie, topánky, doplnky, krabičku na klobúky, lampu na čierne svetlo, kefu na vlasy, tašku na odev, nálepky, vešiaky, stojan na bábiku a opakovane použiteľnú hernú súpravu s novým a jedinečným zážitkom z vybalenia.

Hrajte s celou posádkou: Zhromaždite všetky 4 módne bábiky LOL Surprise Dance Dance Dance OMG a ukážte všetkým najlepšiu tanečnú párty, akú vesmír kedy videl!

Vekové odporúčanie: od 6 rokov

Zozbieraj všetky Lol bábiky.

 
3505ID1117889
99999 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: