Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

L.O.L. Surprise OMG Dance B-Gurl Veľká sestra módna bábika s 15 prekvapeniami

39,99 €

Rozbaľ 15 prekvapení vrátane prekvapenia LOL OMG Dance módnej bábiky Veľkej sestry B-Gurl a čierneho svetla na odhalenie ďalších žiarivých prekvapení!

Množstvo
skladom

Rozbaľ 15 prekvapení vrátane prekvapenia LOL OMG Dance módnej bábiky Veľkej sestry B-Gurl a čierneho svetla na odhalenie ďalších žiarivých prekvapení!

TV BALÍČEK: Odstráňte predný panel obalu, aby ste odhalili prekvapenie - obraz vašej bábiky sa hýbe a „tancuje“, keď potiahnete za uško, akoby tancovala v televízii.

UNIKÁTNY TANEC: B-Gurl má ohromujúce rysy a upravené vlasy a je formulovaná pre množstvo tanečných póz. Navyše je veľkou sestrou obľúbenej postavy LOL Surprise Beats. Odbaľte jedinečný tanečný krok B-Gurla a vlastníte tanečný parket!

DIVOKÁ MÓDA: Oblečte B-Gurla do jej divokej módy a rozprávkových doplnkov. Pro Tip: Ruky sú odnímateľné, aby sa dievčatká mohli ľahko obliecť.

BALENIE SA STANE HRACOU SADOU: Každý balíček tanečných bábik sa stáva opakovane použiteľnou súpravou s obrazovkou a tanečným parketom, vďaka čomu je táto hračka pre dievčatá ešte lepšia.

OBSAH BALENIA: 1 LOL OMG Prekvapenie OMG módna bábika, oblečenie, obuv, doplnky, krabica na klobúky, čierne svetlo, kefa na vlasy, taška na odev, nálepka, vešiak, stojan na bábiky a sada opakovane použiteľných balíčkov v úplne novom zážitku z rozbalenia.

HRAJTE S CELOU POSÁDKOU: Zhromaždite všetky 4 módne bábiky LOL OMG Surprise Dance Dance Dance OMG a oblečte si najväčší tanec, aký kedy vesmír videl! Séria LOL Surprise Dance Dance Dance OMG má okrem B-Gurla ďalšie 3 módne tanečné bábiky - Major Lady, Miss Royale a Virtuelle. Vytvorte a premiešajte svoje vlastné prudké choreografické tance, keď rozbaľujete špeciálne tanečné pohyby každej bábiky OMG!

Odbalíte postavu, ktorej štýl je Old School alebo New School? Alebo vyhľadajte M.C. viesť B.B.s do tanca.

 
633420 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: