Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

MGA L.O.L. Surprise! bábika Sunshine Gurl

45,99 €

Módna bábika série OMG 4.5 Sunshine Gurl s 20 prekvapeniami.

Množstvo
Vypredané

MGA L.O.L. Surprise OMG séria 5. bábika Sunshine Gurl.

Dnešná predpoveď: Slnečno s dobrou náladou! Rozbaliť LOL prekvapenie! Módna bábika série OMG 4.5 Sunshine Gurl s 20 prekvapeniami. Sunshine Gurl má úžasné črty, krásne vlasy a svoj vlastný báječný štýl. Navyše je to veľká sestra obľúbeného fanúšika LOL Surprise! postava, Dawn! Oproti 4 eva!

LOL prekvapenie! OMG Series 4.5 má opačnú tému. Zbierajte Sunshine Gurl aj Moonlight BB! Každé balenie je dodávané aj s odnímateľným dielom, ktorý tvorí polovicu kruhu. Zbierajte oboje, aby ste dokončili jedinečný kruh BFF! Balíček sa tiež stáva opakovane použiteľným priestorom na hranie pre Sunshine Gurl, kde si môže rozložiť svoje veci a ukázať svoju osobnosť. Rozbaľte báječnú tašku na šaty Sunshine Gurl, aby ste odhalili módu a otvorte jej škatuľku na klobúky, aby ste našli jej doplnky. Nechajte ju zaujať pózu, aby predviedla svoj priložený stojan na bábiky. Nasmerujte slnko a nechajte UR svetlo svietiť!

Módna bábika s 20 prekvapeniami. Ma ohromujúci rysy, krásne vlasy a vlastný báječný štýl.

Praktické balenie je zároveň hracou plochou - možno použiť ako box na hranie, alebo ako šatňu.

Ruky bábiky sú odnímateľné pre jednoduché obliekanie.

Balenie zahŕňa bábiku, módu, topánky, krabici od topánok, doplnky, krabicu na klobúk, kabelku, kefa na vlasy, odevné tašky, stojan pre bábiky a opakovane použiteľnú sadu hračiek.

Objav jednu z veľkých L.O.L. bábik.

Veľkosť bábiky cca 25 cm

Značka: MGA

1 L.O.L. Surprise bábika

Zozbieraj všetky Lol bábiky.
Určené pre deti od 4 rokov

 

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: