Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Paw Patrol - Zberateľské kovové autíčka 6ks

39,99 €

Perfektný štartovací balík pre všetkých zberateľov PAW Patrol.

Množstvo
Vypredané

Paw Patrol - Zberateľské kovové autíčka 6ks

Pretekajte sa rýchlejšie ako kedykoľvek predtým s vozidlami PAW Patrol True Metal! Tento klasický darčekový balíček obsahuje šesť kovových vozidiel v mierke 1:55 vrátane exkluzívnych verzií vozidiel Marshall a Rubble! S autentickými detailami a grafikou, skutočnými pracovnými kolesami a kovovým tlakovým odliatkom vyzerajú vozidlá True Metal rovnako ako klasické záchranné vozidlá PAW Patrol z hitovej televíznej show! S toľkými vozidlami PAW Patrol True Metal, ktoré môžu zbierať od klasických po mocné šteniatka, a super radami si môžu deti vychutnať všetky svoje obľúbené šteňatá!

Vďaka originálnym detailom, grafike, pracovným kolesám a kovovému materiálu tlakového odliatku sú vozidlá True Metal v mierke 1:55 zahrnuté v tejto sade rovnako ako klasické záchranné vozidlá PAW Patrol z hitovej televíznej show!

So skutočnými pracovnými kolesami môžu tieto vozidlá pretekať a zachraňovať.

Táto sada je skvelým darčekom pre narodeniny a špeciálne príležitosti a je perfektným štartovacím balíkom pre všetkých zberateľov PAW Patrol.

Balík PAW Patrol True Metal Classic je určený pre deti od 3 rokov. Zhromaždite všetky vozidlá True Metal a vytvorte ešte zábavnejšie a vzrušujúce záchranné dobrodružstvá PAW Patrol! Vhodné kombinovať s kamiónom Paw Patrol.

Zahŕňa: 6 vozidiel True Metal Classic Series.

Určené pre deti od 3 rokov



Tabuľka dát

Téma
Paw Patrol

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: