Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Dobble Tlapková Patrola - Paw Patrol hra

19,99 €

Paw Patrol - spoločenská hra pre najmenších.

Množstvo
skladom

Detská verzia populárnej hry Dobble na motívy obľúbených postavičiek PAW Patrol (Tlapkové patroly).

V hre Dobble PAW Patrol sa môžete tešiť na svoje obľúbené postavy zo seriálu Tlapková patrola. Čaká na vás super špión Chase, letecká záchranárka Skye, smetiar Rocky, kapitán patrolov Ryder a mnoho ďalších postáv a predmetov, ktoré iste dobre poznáte!

Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble PAW Patrol, to je 31 rôznych obrázkov, 30 kariet, 6 obrázkov na karte a každé dve karty spolu majú spoločný iba jeden obrázok!

Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a ponúka úplne unikátnu zábavu. Deti tu hľadajú dva rovnaké obrázky na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísané celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Hra je určená predovšetkým pre deti, ale aj ich rodičov – skrátka pre všetkých, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas prečítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná!

Obsah balenia:

30 kariet v plechovej krabičke

Dĺžka hry: 15 minút / Počet hráčov: 2 - 5 / od 4 rokov

3558380I084617
4 položky

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: