Úvodná stránka

Úvodná stránka

Left Banner1

Playmobil 71239 Country Piknikový výlet s koníkmi

35,99 €

Rodina si s koníkmi vychutnáva piknik na lúke. Tieto hračky sú vhodné pre deti od 4 rokov a sú skvelou voľbou na rozvíjanie fantázie a rozvoj motorických zručností.

Množstvo
skladom

S piknikovým výletom s koňmi od PLAYMOBIL je šťastie na štyroch kopytách! Po dlhej jazde po lúkach a poliach si jazdci urobia pohodlie na deke a užijú si lahodný piknik. Medzitým sa kone pasú uvoľnene na lúke. Čerstvo vyliečený, jazdecké prilby si neskôr opäť nasadzujú a ide sa späť do sedla. Množstvo detailov a láskyplne navrhnuté figúrky koní umožňujú deťom zažiť skvelý zážitok z hry.

Viac informácií o Playmobil® 71239 - Výlet na piknik na koni:

Rozsah doručenia:

Postavy: 1 žena, 1 muž, 1 chlapec;

Zvieratá: 2 kone, 1 poník, 1 pes, 1 kačica, 3 kačice, 2 veveričky

Príslušenstvo: 1 jabloň, 1 jazierko, 1 lekno, 1 plot, 1 kvetinová lúka, 2 prilby, 1 detská prilba, 2 sedlá, 3 ohlávky, 2 opraty, 5 jabĺk, 1 termoska, 3 chleby, 1 banán, 1 pikniková deka

Počet dielikov: 67 dielikov

Odporúčaný vek: od 4 rokov

Playmobil je stavebnica, ktorá bola prvýkrát uvedená na trh v roku 1974. Tieto stavebnice sú malé figúrky a príslušenstvo, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli kompatibilné s inými Playmobil stavebnicami. Hračky Playmobil sú obľúbené pre svoju kreativitu a možnosti rozvíjať fantáziu detí. Sú tiež často používané v školách a knižniciach ako nástroj na rozvíjanie sociálnych a motorických zručností.

4008ID789712394
4 položky

Mohlo by vás zaujať aj

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii: